Textielpost – Canterbury


Marieke Staalsmid: ‘And here she is, her majesty the Queen. De postzegel komt via een postkantoor, hopelijk zonder sticker – dat je hem zult ontvangen. Tot nu toe geen kaartje van Prins George gezien, hoewel de kranten vol met hem staan. Ik ben hier nog een paar dagen wie weet. Deze kaart is gekocht in Canterbury.’


Marieke Staalsmid: ‘Baby George with his mum & dad! Hoi Berthi, vond hem toch nog, in Canterbury! Vriendelijke Britse groetjes.’

Oma, kleinzoon en achterkleinzoon! Prachtige textielpost en deze keer geen sticker op de hoed van Queen Elizabeth II. Catherine draagt een polkadot jurk van Jenny Packham. Vergelijkbaar met de jurk die Diana droeg na de geboorte van William. Er is veel geschreven over de babyshawl waarin George gewikkeld is. In deze log kun je de eerste beelden zien van William, Catherine en George.

1 gedachte op “Textielpost – Canterbury

  1. Wat mooi is blijft. Die doek waar de baby ingewikkeld is had een kennis van me 50 jaar geleden ook al voor haar baby…heerlijk zacht
    en past echt bij die eerste babytijd, leuker als al die harde kleuren.
    Mooi kado van OMA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *