Merklappenexpositie in Aken


Tot en met 11 januari 2014 is in de Stadsbibliotheek van Aken een kleine merklappenexpositie te zien. Borduursters van Sticktreff Aachen laten op deze tentoonstelling merklappen zien die zij nageborduurd hebben van de originele. Tijdens openingsuren van de bibliotheek kun je de merklappen bekijken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Elke tweede woensdag van de maand treffen de borduursters elkaar in het Ronald McDonald Huis in Aken; van 15.30 uur tot 17.00 uur.Een indruk van de tentoongestelde merklappen die allemaal ingelijst zijn.Ontzettend leuk om mijn nieuwe boek in een vitrine te zien liggen. Wat een eer en ook geweldig dat mijn boek tussen de publicaties van Albarta Meulenbelt-Nieuwburg en Bix Schipper-van Lottum vertoeft.

6 gedachten over “Merklappenexpositie in Aken

 1. Wat een prachtige merklappen hangen daar,maar weer niet naast de deur.
  Geweldig om jouw boek daar te zien liggen bij het merklappenboek van mevr.Meulenbelt-dat zegt toch wel wat over jou Berthi!!!
  goed weekend
  groetjes,Truus

 2. moet een mooie tentoonstelling zijn, en wees terecht trots op de plek van je boek “tussen de groten”..

 3. Ha dat is voor mij ook eens naast de deur, moet ik wel opschieten want het is al
  bijna afgelopen, Berthi op welke manier kan ik je volgen?

 4. @Jessie, Als je in de rechterkolom onderaan kijkt zie je twee kleine vierkantjes. Het blauwe verwijst naar mijn Facebook en het rood/oranje vierkantje naar de feeds. Als je op dit vierkantje klikt kun je lezen hoe je mij kunt volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *