Textielpost – Rondje Nederland XI


LiesvdB: ‘Deze zomer, eigenlijk ook om de tentoonstelling van Merkwaardig te bezoeken in Goes, waren we in Zeeland op vakantie. In Sluis vond ik deze mooie kaart van 3 mooie Zeeuwse dames, wellicht heb je hem al in je verzameling, maar toch! Omdat ik je adres niet had, stuur ik hem je nu toe!’


LiaS: ‘Het jubileum van de LOKK in de Lebuinuskerk in Deventer was in een woord FANTASTISCH!’


LiaS: ‘Een fijne dag toegewenst daar in Goes met allerlei bekenden. Ik heb genoten van mijn zoveelste bezoekje aan Staphorst.’


MargreethH: ‘Stof tot nadenken…


Truus uit Drenthe: ‘Heb helaas geen kaart met Drentse klederdrachten voor je gevonden. Alleen maar kaarten met Bartje. Wens je een paar hele gezellige dagen in Leens en wie weet zie ik je dan ook weer. Een goede Hemelvaartsdag.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *