Textielpost – Rondje Nederland VIII


Mien B.: ‘Met het boekenweekgeschenk op stap naar Breda. 3x Textiel: Art Quilts + vilt + gehaakte figuren. Binnen warm en genieten. Buiten een ijzige wind, maar warme groeten voor Berthi.’


Dorien van Voorden: ‘Vandaag (25-8-2013) weer heerlijk gewandeld door dit park. Genoten van een Romeinse lunch in de herberg. Er werd gevilt met wol van het vetstaartschaap dat in het park rond loopt.’


Ine: ‘Ik ging (15-12-2013) naar Leiden voor de tentoonstelling over Petra in het RMvO (zeer de moeite waard). Zoeken naar een textielkaart, nou dat viel niet mee! Dit was de enige in de kaartmolen. Een mummie, die werden in textiel gewikkeld!’


Groeten uit Roermond van Mien B., Saskia G., Elma, Jeanny, Diny, Anneke den Herder, Erica, Fie van Dijk, J. Boele, N. Vos, José H., Janny, MariaBvC, Ria, Ine, Lies Huizer, Noor, NellyV en AnnekeE. Mien B.: ‘Textielpost v.d. handwerktent. in Roermond mag toch niet ontbreken. Bij textiel hoort meestal een naald!’

2 gedachten over “Textielpost – Rondje Nederland VIII

  1. k’ben SPRAKELOOS ……. wat een lawine van kaarten… zie mezelf er ook nog bij staan, was t allang vergeten..leuke herinnering.

  2. @Licia Huizer, tja, ik had je gewaarschuwd!:-) De komende weken zullen zeer veel textielkaarten voorbijkomen! Dat krijg je als je een achterstand opbouwt!:-) Ik ben nu extra hard aan het werk! Er zitten vrij recente ontvangen kaarten bij, maar ook kaarten die ik al langer geleden heb ontvangen. Een mix, maar allemaal even mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *