Textielpost – Nederland, Thailand en Peru


AnitaA: ‘Deze kaart vond ik in Zwolle, en ik vond het een prachtig plaatje. Het was leuk je weer “live” te zien op de beurs. Ik heb een klein stuk van je boek gelezen, tot zover bevalt het mij prima!’

Een Peruaans meisje uit de Colca Valley siert de textielkaart.


Eline en Paul: ‘Op de valreep (laatste dag) nog een “textielkaart” gevonden. De meeste kaarten hier zijn met palmbomen en witte stranden. We zijn niet bij de “hilltribe” geweest, maar het zijn wel leuke kindertjes!’

De textielkaart laat twee meisjes van de Akha uit Thailand zien.


MicoQ: ‘Verrast van die hele mooie kaart Alpaca en Coca meisje. Bedankt. Deze kaart gekocht in Cusco bij Tineke Griffioen van Stichting Hope. En dit mutsje van het meisje heb ik zien maken voor een hutje in de Andes door een Hoogland Indiaanse. Jou website is nog steeds favoriet bij mij.’

Een Peruaanse jongen uit Cusco staat afgebeeld op de kaart.

7 gedachten over “Textielpost – Nederland, Thailand en Peru

  1. Prachtige plaatjes. Vooral het meisje met het alpaca veulen of is het een lammetje ? Ik heb een geborduurd tasje uit Thailand, meegebracht door één van mijn zonen. En zelf heb ik jaren geleden de Guatemala randenlap uit Handwerken zonder Grenzen geborduurd. Allemaal van die prachtige kleuren. Je wordt er helemaal blij van.
    Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2014.
    Groet Margriet

  2. @Margriet, ik zie de prachtige Guatemala lap voor me! Zeer kleurrijk, een genot om naar te kijken!
    Ook voor jou een goede jaarwisseling en maak er een mooi nieuw jaar van!

  3. Wat zijn de kaarten met kindertjes erop toch altijd ontroerend.. vooral die bovenste vind ik prachtig! Dank je wel voor elke keer weer…!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *