Kerstquilt van MienB


Ik hoef je niet meer te vertellen dat MienB graag met stoffen van Vlisco werkt. Al diverse quilts van haar zijn op dit blog voorbijgekomen en telkens is het genieten van de fraaie combinaties die MienB heeft gemaakt. Voor dit jaar heeft MienB een prachtige kerstquilt gemaakt, uiteraard met stofjes van Vlisco. Laat Kerstmis maar komen.

11 gedachten over “Kerstquilt van MienB

 1. Wat knap Mien, om van deze veelkleurige lapjes een quilt te maken die toch rust uitstraalt.

 2. het is een heel mooi project geworden, Ik ben verrast door het kleurgebruik zou zoiets niet goed durven Dit zou goed passen in, zonder oneerbiedig te zijn, in een kerk vol gospel zingende mensen,

  oneerbiedig

 3. Zo herkenbaar, ik zag al dat het Vlisco stofjes waren voordat ik had doorgescrolled naar de tekst.
  Mien, ik vind hem geweldig en wat is de buitenrand goed gekozen! En de voorstellingen passen ook zo mooi bij de stofjes.

 4. Even ter aanvulling over dit quiltje: Dit jaar een paar zeer inspirerende boeken gevonden voor het werken met vliscostoffen geschreven door Jenny Williamson en Pat Parker.
  Het kerstquiltje staat in het boek:Quilt the beloved Country. Ik zag het en dacht meteen dit wordt dit jaar mijn kerstquilt en kerstkaart. En het is me gelukt!

 5. Even ter aanvulling op dit quiltje.
  Dit jaar een paar zeer inspirerende boeken gevonden voor het werken met vliscostoffen geschreven door Jenny Williamson en Pat Parker. Dit quiltje staat in het boek:Quilt The beloved country.
  Ik zag het en dacht meteen :dit wordt dit jaar mijn kerstquiltje en kerstkaart.En het is gelukt!

 6. En nu maakt de plaatselijke boekhandel goede sier met Mien’s quilt.
  Deze kleurenpracht hangt sinds kort in de kerstetalage!
  In het echt zijn de kleuren nóg mooier ☺

 7. @Ine, de kleuren zijn in het echt zeker mooier. De quilt lag in Horst onder tl-verlichting toen ik een foto maakte en dan krijg je natuurlijk nooit de mooiste kleuren. Eigenlijk zouden we nu naar de boekhandel moeten gaan om deze prachtige quilt te bewonderen in de etalage. Ik neem aan dat Mien hier toch foto’s van heeft gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *