Kerstmis nadert…


Eline heeft vandaag kerstinkopen gedaan en zij kwam deze fraaie ‘geborduurde’ kerstbal tegen; een teken dat Kerstmis nadert. Peter en ik waren de hele dag met onze gedachten bij de nieuwjaarskaart. Vorig jaar lukte het niet om een eigen ontworpen kaart te versturen door alle drukte met en rondom het merklappenboek. Dit jaar gaan we ervoor om het wel voor elkaar te krijgen.

9 gedachten over “Kerstmis nadert…

 1. O spannend… vast iets Weeshuis/merklap achtigs…we wachten het rustig af.

 2. dat is een vrolijk fruit mandje en de bal is goed gevonden, met kruissteek en nu maar puzzelen op je kaart fijne dag Basje

 3. Leuke kerstbal is dit-kun je ook voor een kerstkaart gebruiken:foto ervan dan .
  Ben ook druk bezig met kerstkaarten,maar ben laat dit jaar.Anders altijd al weg voor 11 december-waarom 11dec.? Dat was de verjaardag van mijn Moeder en dan deelde ik aan broer/zussen de kaarten uit-scheelde weer postzegels! (lol)
  succes met jouw kerstkaarten Berthi en een gezellige dag
  groetjes,Truus

 4. @Licia Huizer, voor jou een vraag, voor mij een weet!:-)

  @Basje, de kleuren knallen eruit! 🙂

  @Truus uit Drenthe, 11 december is erg vroeg! In het verleden (toen ik meer tijd had…) gingen bij mij de kerstkaarten ook vroeg de deur uit. Daarna ben ik van de kerstkaart overgestapt naar de nieuwjaarskaart zodat ik meer tijd heb en de kaart later kan versturen!:-)

 5. Mijn nieuwjaarskaarten heb ik vandaag gepost. Ze waren sneller klaar dan ik had verwacht. Ik ben benieuwd naar die van jullie, Berthi!

 6. @Saskia, tja, laat je verrassen zou ik zeggen!:-) Maar ik kijk ook altijd met veel belangstelling uit naar jullie kaart! Jij hebt altijd een zeer ingenieus idee!

 7. Ik denk dat ik dit jaar waarschijnlijk geen kaarten ga sturen.
  Of missschien alleen nieuwjaarswensen.
  Het overgrote deel van de mensen die ik normaal een kaart zou sturen zie ik regelmatig en ik wens ze dan liever persoonlijk het allerbeste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *