Textielpost – Moulins

Ik hoor steeds vaker dat lezers geen reactie kunnen plaatsen op mijn blog en dat is uiteraard heel vervelend. En nu kan ik zelf ook geen reacties meer plaatsen. Via Google Chrome lukte het me vanmorgen, maar via Internet Explorer kan ik niets meer plaatsen. Wat is er aan de hand? Zelf heb ik geen idee, dus werk aan de winkel voor mijn rechterhand. Matthijs zal zo snel mogelijk proberen te achterhalen wat het euvel is.
Nu naar de textielkaart van AnneliesS.


AnneliesS: ‘In Moulins zag ik prachtig geborduurde kazuifels uit veel landen. Hiervoor is een detail van ’n prachtig borduurwerk.’

Afbeelding: Musée de la Visitation, prachtig detail van een borduurwerk van een kazuifel, laat zeventiende eeuw

Tot en met 2 maart 2013 is in Museum de Kantfabriek de expositie De Hemel op Aarde te zien.

7 gedachten over “Textielpost – Moulins

 1. Mij lukt het in ieder geval wel, dat wilde ik maar even laten weten. Het is een beetje ver weg, maar het lijkt me een prachtige tentoonstelling in de Kantfabriek.

 2. hoop dat dit wel over komt, en de kaart is prachtig wat een kunstenaars maakten die kledingstukken, sterkte met je pc basje

 3. Zou het niet kunnen plaatsen van reacties soms te maken kunnen hebben met de nieuwe versie van Internet Explorer (IE 11)?

 4. Eens kijken of ik ook kan reageren. Mooi borduursel. Net als die zijden borduursels van 3 blogjes terug./ Prachtig waren die. Ik zag ze ook bij Saskia!

 5. De Hemel op aarde lijkt me een erg mooie tentoonstelling. Alleen jammer dat de Kantfabriek met openbaar vervoer zo moeilijk te bereiken is.

 6. Even een technisch weetje voor al diegenen die geen reactie meer konden publiceren. Zie dat mijn reactie op jouw blog nu wel wordt gepubliceerd.
  Het heeft hoogstwaarschijnlijk toch te maken met verschil in oude en nieuwe (I.E 11) versie van Internet Explorer. Ik kreeg de problemen op het moment dat ik IE 11 had geïnstalleerd. Daarom heb ik nu jouw site toegevoegd aan de lijst met compatibiliteitsweergave. ( klik: pagina, klik: instellingen voor compatibiliteitsweergaven, klik: deze site toevoegen). En zie; probleem opgelost.
  Veel succes!

 7. @Hanske, dank je voor deze tip. Ik ga nu eerst proberen of deze reactie van mij geplaatst wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *