4 gedachten over “Sintstorm op pakjesavond

 1. De Sintstorm valt hier een beetje mee, eind oktober was het hier veel erger.

  Alle treinen rijden weer en de kinderen in Groningen zijn al op tijd naar huis gestuurd om veilig thuis te komen.

  Nog even nagekeken naar de uitleg van jullie Sinterklaasspel, lijkt mij prachtig.
  Het was 2-12-2007 en erg leuk om weer door te lezen. Ook bij de reacties had Gerrie weer een groot aandeel. Een prachtig verhaal over de eerste sinterklaas na de bevrijding en waar ze dankzij de textielpunten van tante een lapje mooie katoen kreeg om zakdoekjes om te haken en voor de dames een zakdoekje te maken. De heren kregen een boekenlegger. Zo blijft Gerrie nog steeds in onze herinnering.

 2. sluit me aan bij het Gerrie verslag. de avond doorgebracht met de storm en 2 voor 12,(passend bij de leeftijd) basje

 3. Wij hadden sinterklaasavond al eerder gevierd. Het was onzeker of donderdag iedereen wel naar huis konden komen. Gelukkig geen problemen met vervoer gehad.Sinterklaasavond wordt bij ons sober gevierd, Ik heb een nieuwe naaimachine gekregen een tijdje geleden dus werd er zakjes gemaakt van Hollandse kleuren. Hier op jute en verschillende lapjes opgeplakt. Op de bovenste met de machine “Wie zoet is…….Wie stout is…….. geborduurd. Een Familie zak van MM erin gestopt. en mijn cadeautjes waren klaar. De heren waren zeer nieuwsgierig wat ik aan het maken was. Wat ben je aan het doen? Hoor ik daar gerammel? Mag ik het al zien. Dat was het leukste ervan. De zakjes werden mee genomen naar hun kamer en de volgende dag zag ik al 1 leeg. Het viel dus duidelijk in de smaak

 4. @Hilda, ik nog eens proberen of deze reactie van mij zichtbaar wordt…

  Enige cadeautjes heb je gemaakt. Jij bedenkt altijd leuke presentjes waar je ook veel tijd en aandacht aan besteed, dat geldt ook voor de kaarten die jij maakt! Complimenten hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *