Cirque Stiletto 2


Op het allerlaatste moment kon ik twee kaartjes bemachtigen voor de voorstelling Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme en De Wëreldbänd. Ellen ten Damme zet deze show grandioos neer, maar de Wëreldbänd mag niet onvermeld blijven. Geweldig zijn deze muzikanten. Het is een feest om naar ze te luisteren en te kijken.


Naast Ellen ten Damme en De Wëreldbänd worden er diverse circusacts getoond. Kortom, een voorstelling waar je vanaf het begin tot het einde geniet door de sprankelende optredens met de bijpassende kostuums die ontworpen zijn door Jan Aarntzen.

3 gedachten over “Cirque Stiletto 2

  1. als je die gezichten alleen al ziet , wat een plezier straalt eraf, en wat een hard werk zit erachter Basje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *