Lezing in Venlo


Vanochtend was ik te vinden in Hotel Wilhelmina in Venlo waar ik een lezing gaf voor de vriendinnengroep Corona. Net als afgelopen vrijdag in Museum de Kantfabriek had ik wederom zeer geïnteresseerde luisteraars. Na afloop kwamen nog boeiende vragen. De meest gestelde vraag tot nu toe: Hoe komt het toch dat het familietextiel waar ik over schrijf zo bij mij terecht is gekomen.


Tijdens de lezing was er een heerlijk kopje koffie en erna was het voor de dames de hoogste tijd om te gaan lunchen.

4 gedachten over “Lezing in Venlo

 1. DAT WAS EEN GEZELLIGE BIJEENKOMST DENK IK en voor jou een goede gelegenheid om je boek te promoten….want tegenwoordig gaan de dingen zo snel, de aandacht is zomaar weer bij iets anders.
  Je moet nog maar even in de Schijnwerpers blijven staan…veel succes !!

 2. Wat een gezellig groepje, wat zullen de dames genoten hebben van het prachtige verhaal over de 10 merklappen. Wel makkelijk dat het in Venlo was, weinig reistijd.

  Vrijdag was ik al vroeg op reis naar Amsterdam.
  Mijn bestelling ophalen bij de wolwinkel “de Afstap ” in Amsterdam.
  Een begrip voor de breisters.
  Het was erg koud en na een heerlijk kopje koffie was ik een beetje ontdooid.
  Mijn bestelling lag al op de toonbank klaar. Na ingepakt te zijn lag er nog een boek op de toonbank. Het merk en stoplappenboek van Berthi, daar moest natuurlijk over gepraat worden.

 3. wat een leuke dag had je in Venlo en lekker dicht bij huis, De vraag hoe rol je in de textiel? heb ik me ook wel eens gesteld ,vooral omdat je uit de apotheek kwam, Basje

 4. @Licia Huizer, het was wederom een zeer geslaagde bijeenkomst. Iedereen was erg geïnteresseerd en zat aandachtig te luisteren. Het is heerlijk dat de bezoekers telkens veel belangstelling tonen voor het Burgerweeshuis Amsterdam en het handwerkonderwijs van de weesmeisjes. Iedere keer is het een genot om mijn verhaal te vertellen.

  Elma, ja, heerlijk om eens in Venlo zelf een lezing te geven!
  Grappig dat je het over mijn boek hebt gehad bij De Afstap!

  @Basje, ik heb altijd al belangstelling gehad voor handwerken en dat is in de loop der jaren alleen maar uitgebreid. Het is textiel/handwerk in de breedste zin van het woord geworden. Mijn allereerste belangstelling ging uit naar de merklap!

  Je hebt helemaal gelijk wat de aandacht betreft. Tegenwoordig gaat alles zo snel waardoor de aandacht snel gericht wordt op een nieuw onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *