Yang Pei en haar borduurwerken


Yang Pei borduurt, maar niet zoals wij dat doen. Yang Pei heeft geen armen en zij doet alles met haar voeten, dus ook het borduren. Haar droom is om een eigen borduurwinkel te beginnen. Neem even de tijd voor dit filmpje.

10 gedachten over “Yang Pei en haar borduurwerken

  1. Wat een wilskracht heeft deze jonge vrouw vanaf haar 9e al opgebracht om dit te bereiken. Het tweede wat in me opkwam was, dat ene G. Oor hier nog heel wat van kan leren, die presentatoren traden haar tegemoet met de waardigheid die zij verdient als mens. Het was wel grappig toen de presentator terugdeinsde voor het portret van een meisjesrug en later toen hij haar met de godin Venus vergeleek, dat zij niet wist wie dat was, ondertussen zal haar dat wel verteld zijn.

  2. Hier heb ik een traantje bij weg moeten pinken. Wat een doorzettingskracht. Het is haar gegund. Misschien dat we ooit nog eens wat van haar mogen horen.

  3. Wat een hartverwarmend voorbeeld van: geef nóóit op, tevens… een les in nederigheid. Respect.
    Puck

  4. Ja, Geweldig goed van dit meisje he? Ik doe het haar niet na.. Zelfs met m’n beide handen niet..

    Jantje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *