Mooie middag in Museum de Kantfabriek


Wat een ontzettend gezellige middag was dat in Museum de Kantfabriek te Horst. Zeer geïnteresseerde luisteraars voor mijn lezing, je kon zelfs een speld horen vallen… Na afloop werden de mooie meegebrachte merk- en stoplappen bewonderd en allerlei weetjes uitgewisseld. Ik heb genoten!


De foto’s zijn gemaakt door Ine Munsters.

14 gedachten over “Mooie middag in Museum de Kantfabriek

 1. Wij hebben ook genoten Berthi.
  We bleven allemaal nog lang “plakken” ☺

 2. @Ine, we hebben ook altijd zo ontzettend veel vertellen! Gelukkig maar, want het zou toch vreselijk zijn als we geen gespreksonderwerp meer zouden hebben!

 3. Zo zonde, ik was een paar minuten te laat. En de deur was al dicht. Ik heb nog aangebeld. Maar blijkbaar is dat niet gehoord. Dus ging ik maar naar huis. Kom je nog een keer in de buurt?

 4. Ik zag net op mijn blog dat je me gemist had, wat lief. Ik stond op dat moment voor de dichte voordeur in de kou. Oh, ik vond het zo jammer. Bij thuiskomst heb ik direct gemaild naar de Kantfabriek en ik kreeg ook onmiddellijk een telefoontje terug. Met excuses en de vraag of ik nog kwam. Maar ik moet toch zo’n 10-15 minuutjes rijden en dan zou ik de helft alsnog missen. Echt heel spijtig.

 5. dat ziet eruit als een super kruissteekgebeuren met een weeshuisverhaal. waren al die mooie lappen van het museum ??Fijn weekend Basje

 6. je zal toch voor een dichte deur staan …wat een teleurstelling.
  Hopelijk komt er nog een nieuwe kans.

 7. Genoten van de lezing door Berthi en daarna de tentoonstelling : De hemel op aarde(textielschatten van de St.Lambertuskerk in Horst) ,prachtig borduurwerk.

 8. Horst was echt te ver om Horst met het openbaar vervoer te bereiken.Wel heb ik j.l. donderdag het Tassenmuseum Hendrikje bezocht.Ook heel erg mooi.

 9. Dat lijkt me ook een heerlijk dagje geweest Berthi en wat een mooie borduurwerken liggen daar op tafel.
  Hoop echt dat je ook eens naar het Noorden komt voor een lezing-zo ver weg is voor mij niet te doen helaas.
  goed weekend
  groetjes,Truus

 10. Basje, Berthi had de luisteraars uitgenodigd om zelf ook oude merklappen mee te brengen. Die kwamen na de lezing op tafel.

 11. Zo te lezen is het een bijzonder middagje geweest. Ik had dit wel in mijn agenda genoteerd, maar helaas lukte het niet om te komen. Vind ik wel jammer, maar wie weet een andre keer nog.

 12. @Birgitte, wat ontzettend vervelend dat dit zo gelopen is. En als je later was gekomen dan had je inderdaad al een groot gedeelte van de lezing gemist en je moet mijn verhaal echt van het begin volgen.
  In mijn planning staat voorlopig: aanstaande woensdag een lezing voor een vriendinnengroep in Venlo en in het voorjaar een lezing in Eibergen.

  @Mien B., net heb ik enkele foto’s geplaatst van de mooie nieuwe expositie in Museum de Kantfabriek.

  @Mia Hendrikx, tja, voor de een is Horst dichtbij en voor de ander ver weg.

  @Hennie en Sjoerd Stevan, dat geldt ook voor mensen uit het zuiden van het land als zij naar het hoge noorden moeten reizen. Hier is helaas niets aan te veranderen, maar heel fijn dat je een bezoek hebt gebracht aan het prachtige Tassenmuseum Hendrikje!

  @Monica, wie weet komen we elkaar elders tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *