Lezing in Horst


Aanstaande vrijdagmiddag zal ik een lezing geven over mijn nieuwe boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam in Museum de Kantfabriek te Horst. De lezing is van 13.00 tot 14.30 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Heb je tijd en vind je het leuk om mijn verhaal te horen en een bezoek te brengen aan het museum, kom dan naar Horst. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je kunt gewoon naar het museum komen. Meer informatie over de lezing kun je hier vinden.

Foto: reproductie prentbriefkaart John Drop

6 gedachten over “Lezing in Horst

  1. jee wat jammer dat ik niet kan…………
    geef je vaker lezingen?

  2. @Marion, volgende week woensdag staat nog een lezing op het programma voor een vriendinnengroep in Venlo en in het voorjaar ga ik naar Eibergen. Zodra de datum hiervan bekend is, laat ik dit weten via mijn blog. Verder is alles nog open!:-)

  3. Ik wens je vrijdag heel veel succes. Helaas voor mij ook te ver en mijn baas wil mij graag vrijdag op het werk zien. Met andere woorden ik moet gewoon werken.

  4. gewoon werken is ook leuk Hilda en Horst is ook voor mij te ver Fijne Lezing en leuke respons voor je Berthi Fijne dag allemaal Basje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *