9 gedachten over “Typen ofwel tikken

 1. Met een typemachine kun je typen, maar de klok tikt.GRS,M.H

 2. Dat zal nog niet meevallen als je het toetsenbord van de computer gewend bent.
  Denk je wel aan je carbonnetje, dan heb je gelijk een copy.
  Wij zijn wel benieuwd wat je op papier zet, maar wij hebben geduld.

 3. Ben zeer benieuwd naar jouw artikel.Hoe lang moeten we daarop wachten?
  Veel succes met het typen van je artikelen.
  goed weekend
  groetjes,Truus uit Drenthe

 4. Je moet er toch niet meer aan denken om terug te moeten naar typemachine. Niets voor mij. Niet alleen mag je geen fouten meer typen je hebt ook gen woordcorrectie. Maar te zwijgen over het gewicht wat ik op mijn benen moet zetten. Ik zit nu ook heerlijk met mijn notebook in een relaxstoel. Hoe relax wil je het hebben

 5. zo relaxed dat ik op mijn bureaustoel zit, lekker rechtop en tik op een knalgeel toetsenbord, basje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *