Merklap ‘Van oud naar nieuw’ van Licia Huizer


Het patroon van de merklap ‘Van oud naar nieuw’ staat in Borduurblad 57. In dit logje is het patroon uitgewerkt op een lichte ondergrond linnen. Licia Huizer heeft de merklap op een donkere ondergrond gemaakt waarvan de afmeting 20 cm breed en 25 cm hoog is geworden. Beide uitvoeringen zijn prachtig en als grote verrassing kreeg ik het merklapje van Licia cadeau. ‘Dat is toch erg leuk om bij Borduurblad 57 te bewaren.’ Zeker weten Licia, het merklapje wordt veilig opgeslagen in mijn archief!

5 gedachten over “Merklap ‘Van oud naar nieuw’ van Licia Huizer

 1. Berthi..ik was een beetje laat voor je verjaardag, maar jij hebt het nu “”als een speer”” op je weblog gezet.
  Als ik tijd heb ( ha. ha ) maak ik het nog eens voor mezelf misschien op ander materiaal met 1 draadje.
  t Was eigenlijk omdat je ons altijd zo geweldig van alles op de hoogte houd en dat ondanks je drukke bestaan.

 2. @Licia Huizer, dit is een ontzettend gul gebaar van je! Ik vind het een heel bijzonder en speciaal cadeau dat ik koester en in mijn archief een specifiek plekje zal innemen!

  @Lupineke, zeker weten! Dit is op en top Lies! Enne… van haar hoorde ik dat je de draad weer hebt opgepakt met het bloggen! Heel goed van je, nu kunnen we weer genieten van je mooie verhalen! Ik heb alweer een blik geworpen op je blog en wat staan er weer veel boeiende berichten te lezen

 3. Wat geweldig dat je dit merklapje cadeau krijgt van Licia–een leuke aanvulling op je boek.
  gezellige avond
  groetjes,Truus uit Drenthe

 4. Berthi wat een lief cadeau van Lies. Ik heb hem in het echie mogen bewonderen.Prachtig!
  Ja ondanks haar drukke leven heeft ze dit tussen door voor jou zitten borduren.
  Zij is een schat die altijd voor een ander klaar staat. Ik ben heel blij met haar als vriendin.Geniet maar fijn van het mooie cadeau.

  Liefs José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *