Verweven wereld – Claudy Jongstra


In de maand november van 2008 schreef ik over Claudy Jongstra. Regisseur Allard Detiger volgde Claudy Jongstra over een periode van ruim een jaar, waarin ondanks een burn-out ook een paar prestigieuze opdrachtwerken gereed kwamen, onder meer voor het Barnes Museum in Philadelphia. Morgenavond is de documentaire Verweven wereld – Claudy Jongstra te zien op Nederland 2 om 23.00 uur bij het programma AVRO Close Up.

8 gedachten over “Verweven wereld – Claudy Jongstra

  1. Jammer dat deze uitzendingen pas zo laat worden uitgezonden,maar ik ga kijken .

  2. Ik neem het op, dan kan ik er later – als het beter uitkomt – naar kijken. Lijkt me interessant!

  3. Ik ga deze Close Up zeker opnemen. Berthi dank je wel voor de tip, een extra geheugensteuntje, want ik had het al ergens gelezen.

  4. goed dat Tineke de herhaling heeft gevonden, want ik kan niet opnemen en 23 uur en later dan lig ik allang op één oor Basje

  5. Fijn dat er nog een herhaling is, het is mij niet gelukt om wakker te blijven. Ik heb heel wat gemist. Zaterdag een herkansing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *