HOLA

Een kostelijk Ikje – IK@NRC.NL – vanavond in NRC Handelsblad van Mariëlle Bonke-Jansen:

‘Afgelopen weekend is het lustrumfeest van mijn oude hockeyclub en we komen met het team waarmee we indertijd in de hoofdklasse speelden bij elkaar. Zoals het bij een reünie gaat, worden alle relaties onder de loep genomen. De keepster is pas gescheiden, onze oude coach van inmiddels 85 jaar heeft sinds kort een nieuwe vriendin, een ander heeft een nieuwe lesbische verhouding én een kindje. De meest bijzondere is wel van mijn teamgenote die vertelt dat haar langdurige verhouding met een Fransman dramatisch geëindigd is, en dat ze onlangs getrouwd is, maar wel haar eigen appartement heeft aangehouden. Ze hebben gekozen voor een HOLA: een Huwelijk Op Loop Afstand.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *