Laatste dag Open European Quilt Championships

De beurs in Veldhoven zit erop. Het waren vier gezellige en inspirerende dagen. Ik heb veel mensen ontmoet en gesproken, veel mooi handwerk gezien en nu ga ik alles weer op orde brengen.


Best of Show 2013: Skyline van Claudia Scheja uit Werne (Duitsland).
Claudia: ‘… onmiskenbaar tekenen zich silhouetten af tegen de avondhemel en laten ons een moment met onze gedachten vertoeven bij alle luisterrijke tijdperken en donkere tijden die deze stad heeft doorgemaakt. Epidemieën, natuurgeweld en speciaal de Tweede Wereldoorlog en de bouw van de Muur hebben hun sporen nagelaten. Nu is Berlijn één van de meest bruisende steden van Europa.’

13 gedachten over “Laatste dag Open European Quilt Championships

 1. prachtige quilt,.hier zien we als ;s morgen de zon opgaat de binnenstad zo afgetekend en ’s avonds de luchten tot hoek van holland, en nu een rustige maandag?? basje

 2. Deze is ook heel erg mooi, wat heb je veel moois gezien nu even bijkomen.

 3. De sky-line vind ik prachtig ondanks dat de negatieve gedachten wat er allemaal gebeurd is met de stad.
  Wat hoor ik weer op pad. Kun je mij de naam geven van je energie pillen. Veel plezier gewenst.

 4. Goedemorgen Berthi…… Je vuur brand nog…..moet je zeker ook nog naar Leiden ?? ik heb net een filmpje over Gerti Bierenbroodspot op mn facebook gezet van haar Revisited PETRA…ongelofelijk !!
  En Basje ook een Rotterdamse ??

 5. Ik zag deze quilt al op internet en was er zelf ook weg van. Prachtig gemaakt. De prijs is verdient.

 6. @Hilda, tja, het is wel erg druk de laatste tijd! Maar ik kan je zeggen dat ik enorm heb genoten van de rondleiding bij Vlisco vanmiddag.

  @Licia Huizer, na de rondleiding van vanmiddag ga ik voorlopig nog alleen nog een dag naar de Dutch Design Week, want ik moet nog zóveel andere dingen doen… Ik kom gigantisch veel tijd tekort.

  @Elma, deze quilt zou je in het echt moeten zien.

  @Marijna, zo is het!

 7. Neen Lucia Ik ben geen Rotterdamse , woon in den Haag en ben in mijn jonge jaren nog al eens verhuisd. en juist gisterenavond was de skyline over Loosduinen richting Noordzee heel mooi. Heb wel een paar plaatjes gemaakt, maar een andere pc dus moet nog even puzzelen. . Ik vind de quiilt heel mooi en voor de niet-quilters het blokpatroon in het centrum heeft de naam berenpoten, basje

 8. @Basje, goed dat je even zegt dat het patroon in het midden de naam berenpoten heeft. Als niet quiltster wist ik dit niet!

 9. Berenpoten…hoe toepasselijk voor een quilt met als thema Berlijn.
  Die Berlijnse beer vond ik ook prachtig, maar merkte thuis dat ik vergeten was daar een foto van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *