De Nieuwe Wildernis


Dank je wel voor alle felicitaties en mooie woorden voor mijn verjaardag die via de digitale weg of de telefoon of de brievenbus bij mij kwamen. Het was een goedgevulde dag die voor een groot gedeelte in beslag werd genomen met de laatste voorbereidingen voor Veldhoven. Toch was er nog tijd om naar de bioscoop te gaan voor de film De Nieuwe Wildernis. Ik wist niet dat Nederland zo’n bijzonder natuurgebied heeft. De natuur in de Oostvaardersplassen is zeer indrukwekkend en deze wordt op een schitterende manier in beeld gebracht. Na de film was het tijd geworden voor een hapje en drankje bij Tante Toer.

10 gedachten over “De Nieuwe Wildernis

 1. Als het goed is zit mijn kaart daar tussen. Maar toch nog even hier:
  Berthi van harte gefeliciteerd. Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen, nieuwe plannen. Dat het een mooi jaar voor je mag worden!

 2. de Oostvaardersplassen was voor ons een echt uitje Over de dijken er naar toe en dan naar de vogelhutten en een wandeling, die jammer genoeg steeds korter werd, maar het hele gbied hebben we eigenlijk zien ontstaan en worden tot wat het is. ,Weet nog hoe we in één van de hutten keken naar een grote groep smienten , die ik (per ongeluk) opjoeg en dat leverde de daar aan wezige fotografen een prachtig plaatje op,. Fijn dat je zo’n leuke dag had Basje

 3. Dat was een goedgevulde dag…leuk dat je ons mee laat genieten.

 4. Ja,het is daar erg mooi en de film is ook prachtig.
  Dit was een mooie afsluiting van je verjaardag.
  Veel succes in Veldhoven-ben benieuwd wat je daar weer meemaakt.
  gezellige dagen
  groetjes,Truus

 5. Berthi, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Jouw dag was goed denk ik zo. De film wilde ik al zien, maar Tante Toer kende ik niet en houd ik in gedachten voor als we weer eens in de buurt zijn.
  Het is altijd genieten van jouw ideetjes, heel erg inspirerend!
  Groetjes, Tineke

 6. @Ine, dank je voor de schitterende textielkaart die afkomstig is uit de Wereldwinkel. Ik ga ook altijd, waar ik ook ben, even de Wereldwinkel in als ik die tegenkom, want iedere Wereldwinkel heeft zijn eigen inkoop.

  @Annelies en Annemie F., dank je voor de felicitaties.

  @Basje, wat mooi om te lezen dat jij zo vaak naar de Oostvaardersplassen bent geweest en dat jij het natuurgebied hebt zien ontstaan. Heel bijzonder. Eigenlijk zou je dan nu naar deze film moeten gaan. Wat zal je dan genieten van de schitterende beelden.

  @Licia Huizer, ik zit niet bepaald met mijn armen over elkaar!:-)

  @Truus uit Drenthe, voor mij ook een verrassing wat er in Veldhoven allemaal de revue gaat passeren.

  @Tineke, dank je voor de felicitaties en de mooie woorden over mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *