Een expositie voor Textielpost en op TV LimburgIn dit logje schrijf ik over de opnames van TV Limburg in Museum de Kantfabriek te Horst. Het onderwerp: Textielpost. De opnames zijn inmiddels uitgezonden en nu te zien via bovenstaand filmpje. De textielkaart die Frans en Shem verstuurde is inmiddels bezorgd door de postbode.


Dan kan ik nu ook nog vertellen dat er een expositie van de textielkaarten komt in Museum de Kantfabriek te Horst. Vandaar dat op deze locatie de opnames zijn gemaakt. Nu ga ik binnenkort als een speer aan de slag met de textielkaarten. Een mooie stapel ansichtkaarten liggen klaar om geplaatst te worden. Daarbij moet ik vermelden dat nog veel mensen een kaartje van mij tegoed hebben. Het was de afgelopen weken zo druk dat ik daar niet aan toe kwam. Nog een beetje geduld, het komt eraan…

Expositie TEXTIELPOST in Museum de Kantfabriek te Horst van 16 februari 2014 tot en met 30 maart 2014. Ik kijk ernaar uit!

17 gedachten over “Een expositie voor Textielpost en op TV Limburg

 1. Wat een leuke film. Berthi je hebt het prachtig verteld.
  Waar wij ook heel benieuwd naar zijn is het aantal?

 2. Dat wordt dus in 2014 op naar de Kantfabriek de collectie textielpost bekijken!

 3. Gelijk nog maar even gekeken bij de textielpost, daar kun je wel een dag voor uittrekken.
  De verhalen die als reactie zijn geplaatst zijn ook zo mooi.
  Meestal kwam ik ook een reactie tegen van Gerrie.
  Vaak kende ze de plaats, dat ze er een tentoonstelling had bezocht of op bezoek was geweest.
  Wat kun je iemand missen, die je alleen gekend hebt van Berthi’s weblog.
  Gerrie je blijft in onze gedachten.

 4. @Mien B., leuk! Je kunt de datum alvast noteren in je nieuwe agenda!

  @Elma, o ja, Gerrie had zoveel mooie verhalen. Vandaag kwam ik dus ook weer zo’n uitgebreide mooie reactie van haar tegen. Ze was nooit uitverteld, van het één kwam het ander. Zoals Gerrie schreef, zo vertelde zij en dat blijft mij zo bij. Ik ben blij dat ik haar nog heb bezocht – zowel thuis als in het hospice – en bij de afscheidsdienst ben geweest. Gerrie is en blijft bijzonder. Wij zullen haar nooit vergeten.

 5. Wat een leuk interview Berthi.
  Heb dus niet begrepen,dat je de kaart met postzegel wil.’kHad wel een postzegel van het Quiltersgilde op de envelop geplakt-hopelijk heb je dat gezien toen.
  Zal de volgende keer beter opletten.
  Geweldig dat hier een tentoonstelling van komt volgend jaar.
  goed weekend
  groetjes,Truus

 6. Berthi een “honkvast persoon” ☺☺☺
  Valt wel mee zou ik zeggen:
  Goes, Leeuwarden, 3 dagen Amsterdam op een rij…….

  Volgend jaar komen we allemaal naar Horst om “onze” kaarten nog eens te zien.

 7. @Ine, …en morgen naar Nijkerk!:-) Enne… volgende week vier dagen Veldhoven!:-)

  Ik zie iedereen al voor me om dé verstuurde textielkaart te zoeken! Dat gaat heel mooi worden!

 8. Berthi,wat ontzettend leuk. Zal letten op de post zegel als ik een kaart stuur. Hannie.

 9. en van de kaarten die jij aan ons allen hebt terug gestuurd, kan dan nog wel een tentoonstelling van ingericht worden!!!

 10. Maandagavond is jouw Oudejaarsavond en van een wel heel veelbewogen jaar…het blijft leuk om je verhalen en wederwaardigheden te lezen..we steken er veel van op (he dat is weer iets voor je verzameling spreuken van textiel…verzamel je die ook nog ??) Blijf in je nieuwe levensjaar Gezond en ook weer zo bevlogen bezig….

 11. Zo te zien lijkt het mij een leuk interview, maar het lukt mij alleen niet om het geluid er bij te krijgen. Daar moet zoonlief even naar kijken. 550 kaarten, dat zijn er heel wat. Die heb je toch niet allemaal laten zien zeker? De datum van de expositie heb ik alvast in mijn nieuwe Pip agenda gezet en ik hoop, dat ik in de gelegenheid ben om er naar toe te gaan.

 12. @Elma, huismus wordt trekvogel… een leuke benaming! Die ga ik onthouden en nog beter die ga ik noteren in mijn schriftje voor als ik een ‘echte’ huismus wordt en tijd heb om dit soort mooie uitspraken te borduren!

  @Hannie Gamlieli, leuk hoor om je reactie te lezen die jij schrijft vanuit een ver en bijzonder land!

  @Dorien, tja, daarvan ben ik inmiddels de tel kwijt. Maar… ik vind het leuk om een textielkaartje te ontvangen en de ander vindt het ook weer leuk om een berichtje te krijgen. Enne, ik doe het met heel veel plezier.

  @Ine, ha, je bent alweer thuis!:-)
  Wat was het weer een gezellige dag!

  @Licia Huizer, de tranen staan in mijn ogen bij het lezen van je reactie. Het afgelopen jaar was een zeer hectisch jaar voor mij. Het uitbrengen van mijn boek, de geweldige presentatie in Zwolle, de overweldigende leuke reacties op mijn boek, maar ook veel droevige gebeurtenissen. Ik probeer het allemaal een plekje te geven, maar bij mijn weten heb ik tot nu toe in mijn leven niet zo’n bewogen jaar gehad. En dan vertelde jij mij vandaag nog eens om iets zeer speciaals op te sturen naar mij binnenkort… ik ben er helemaal stil van, Licia!!!

 13. wat leuk zeg! fantastisch hoe jij je originele ideeen steeds weer in projecten met verschillende resultaten weet om te zeggen. petje af!!
  en je bent een geroutineerde mediapersoonlijkheid …
  ik wil zeker naar die tentoonstelling komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *