Open European Quilt Championships 2013


Het is bijna zover. Nog slechts acht nachtjes slapen en dan kun je weer vier dagen de mooiste quilts bewonderen in Veldhoven. Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Ook zijn er diverse workshops en een inloop workshop waarvoor je je dus niet van tevoren hoeft in te schrijven. Elke dag zal Henk Lijding een lezing geven over art quilts in Nederland. In de voorverkoop kun je hiervoor een kaartje bestellen voor € 5.

Ook ik zal aanwezig zijn met mijn nieuwe boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam, miniatuurmangel en mangeldoeken. Met veel plezier vertel ik je over het handwerkonderwijs in het Burgerweeshuis, over het mangelen/mangeldoeken en over Textielpost en wat er zoal nog meer ter sprake komt. Heb jij een oude Nederlandse merklap in bezit en weet je daar weinig of niets over, breng deze dan mee naar Veldhoven en ik zal er naar kijken. Je kunt mij vinden in de Demo-ruimte (naast het restaurant) waar ik ook in mei stond.

5 gedachten over “Open European Quilt Championships 2013

 1. Toch minstens een dag er naar toe en als er erg veel te zien en te doen is nog een dagje erbij .

 2. Wat leuk Berthi om te lezen dat Henk Lijding er ook is.
  Misschien kun je met hem nog over de ‘discussie’ hebben,die we nav het uitkomen van zijn boek hadden.En kun je het punt van Marcella aan hem voorleggen.
  Doe je hem en zijn vrouw Nanda de groeten van mij?
  Veel plezier in Veldhoven.
  groetjes,Truus

 3. @Truus uit Drenthe, als ik Henk zie zal ik zeker de groeten doen en vragen naar het punt van Marcella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *