Margriet Expositie Covers Museumplein


Op weg naar het Van Gogh Museum kun je de expositie van de Margriet Covers niet missen. Margriet bestaat 75 jaar en ter gelegenheid hiervan zijn er 75 covers, uit elk jaar één, te zien op het Museumplein in Amsterdam.


Het eerste nummer van Margriet in 1938.

7 gedachten over “Margriet Expositie Covers Museumplein

 1. Op je reisjes naar Amsterdam heb je heel wat gezien waar wij van mee kunnen genieten.
  Een prachtig wandelpad waar je van 75 jaar Margriet kunt genieten.

 2. Zie al enkele bekende covers–die uit 1938 heeft mijn Moeder heel lang bewaard-waarschijnlijk bij de verhuizing verdwenen.Ze vond dat het meisje zoveel op mij leek en wat heeft ze ook veel dingen gemaakt,die vroeger daar in het blad stonden.Zo hebben mijn zusje en ik het poppenhuis,dat voor Sinterklaas erin stond,gehad.Mijn broer heeft dat gemaakt omdat mijn Vader toen nog aan boord was.
  Leuk zo die hele rij!
  gezellige dag
  groetjes,Truus

 3. Prachtige voorplaten. Je moet toe geven zelf het jurkje van 1938 zou nu niet misstaan. Ben ooit eens zo stom geweest om oude margrieten of libelle’s te laten liggen bij een kringloopwinkel omdat een vriendin zei”wat moet je er mee”. Volgende keer meer op je gevoel volgen

 4. @Elma, … en ik heb nog meer gezien!:-) Wordt vervolgd…

  @Truus uit Drenthe, in de speciale jubileum cadeaubox zit het eerste nummer. Misschien interessant voor je?

  @Hilda, gewoon je eigen gevoel volgen, want vaak krijg je achteraf spijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *