Textielpost – Lissabon

Maandag is traditioneel de wasdag. Vandaar dat ik vandaag kies voor deze prachtige textielkaart uit Lissabon van Lilian Kok.


Lilian Kok: ‘Het is een beetje gek om dit onderwerp op een kaart te zetten, maar het is zéker textiel, én je ziet het hier in Lissabon ècht overal, die drogende was buiten. Vaak ook aan een raam, met katrollen om de waslijn naar je toe te halen. Textielgroeten uit Portugal.’

5 gedachten over “Textielpost – Lissabon

  1. Klagend en mezelf beschouwend als een fotograaf van niks – op reis kun je immers betere en mooiere plaatjes als ansicht kopen – gaf een beroepsfotograaf mij het advies: maak het jezelf niet zo moeilijk. Leg het dagelijkse leven vast. Een wasje aan de lijn bijvoorbeeld en het was een eye-opener. Gewone dingen hebben zo veel zeggingskracht.

  2. Heerlijk de was buiten kunnen drogen. Met mijn waslijnen ben ik nog altijd heel erg blij. Het is een prachtige kaart.

  3. @Puck, vaak worden juist de gewone dingen in het leven vergeten om vast te leggen op de foto en dat is best jammer. Maar jij herinnert er ons nu aan om dit te gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *