Nieuw werk van Karin van der Linden


Op 29 januari 2013 liet ik je kennismaken met het bijzondere werk van Karin van der Linden. Vandaag komt daar een vervolg op.


Karin: ‘De materialen zijn afkomstig uit de kringloopwinkel. Door het hergebruik hiervan blijven mooie dingen, in een andere context, bewaard.’

6 gedachten over “Nieuw werk van Karin van der Linden

  1. mysterieus. ik moet hier heel lang naar turen om er iets van te begrijpen, versta dit niet zo goed ,ben denk ik veel te nuchter, vind het wel knap De eertse foto doet me denken aan een schrijn. Fijne zondag basje

  2. ik vind het wederom prachtige sfeerbeelden!
    leuk dat er steeds meer van oud materiaal weer iets (heel) moois gemaakt kan worden.

  3. Afgelopen week was ik nog in kringloopwinkel zuid in Maastricht. Daar zag ik een verzameling speldjes die ik ook terugzie in het eerste werk van Karin. Het Rode Kruis speldje heb ik ook nog ergens liggen, ooit Welfare werk gedaan. Toen dacht ik nog, wie zal dat ooit nog kopen.
    Maar nu snap ik waar al die ooit verzamelde objecten naar toe gaan !
    Groet Margriet

  4. erg mooi ,vooral de laatste en op haar site ook!! dankjewel voor deze info 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *