Textielpost – Denemarken/Nederland

Vandaag was ik in Rijswijk voor de textielmarkt waar het gezellig was, maar doordat ik zo druk was met praten vergat ik deze keer een foto te maken. Dus geen foto van de textielmarkt, maar een fraaie textielkaart die ik al eerder toegestuurd kreeg van Licia Huizer. Op de kaart zie je een prachtig gebreide poncho afgebeeld die we vandaag vanwege het mooie weer niet nodig hadden, maar voor de komende dagen wellicht wel…


Licia Huizer: ‘Vooruit… een plofje op de mat en een klepper van de brievenbus. Ik hoop dat je deze nog niet in je verzameling hebt.’

Dan wil ik aan dit logje nog toevoegen dat ik Gerrie gisteren telefonisch kort heb gesproken. Ze had veel bezoek gehad en was moe. Het gaat allemaal een beetje moeilijker, vertelde ze mij. Maar wat is ze verwend met de vele kaarten die ze de afgelopen week van mijn bloglezers mocht ontvangen. Alle kaarten zijn in haar kamer opgehangen. Ze geniet er enorm van. Graag zou ze zelf een tekst willen schrijven voor mijn blog om iedereen te bedanken, maar dat gaat moeilijk. Dus bij deze wil ik namens Gerrie iedereen heel, heel hartelijk bedanken voor alle lieve woorden!

8 gedachten over “Textielpost – Denemarken/Nederland

 1. Dank je wel voor je berichtje over Gerrie want in gedachten ben je er toch mee bezig !
  Ik vond nog een kaart van een schilderij van De Vliet bij den Haag, misschien is dat wel uit een haar bekende omgeving hoop dat ze hem ontvangen heeft .
  Vandaag een rustige dag voor jou ?? groetjes L.H

 2. Wat fijn om te lezen over Gerrie. Over Denemarken gesproken.. overmorgen vertrekken we naar het Strikkefestival op Fano!! Heb reuze zin, hopelijk ontmoeten we Christel hier zelf ­čÖé

 3. Wat leuk dat je de kaart juist nu plaatst..heb je die Korenbloem omslagdoek van haar gezien op You tube ? dat zal me wat worden van 20 t.m. 22 sept.op Fano..misschien horen we nog van Lupineke hoe het geweest is.

 4. @Licia Huizer, vanochtend zat ik al vroeg bij de mondhygi├źniste in Geldrop en daarna zijn we even naar de TU in Eindhoven geweest!:-)
  Woensdag ben ik wederom bij de tandarts in Geldrop te vinden.

  @Lupineke, wat een toeval of toch niet… Dat wordt een prachtig verblijf in Denemarken met veel inspiratie!

  http://www.christel-seyfarth.dk/christel-seyfarth/knit_festival.html

  Licia had je deze kaart mee kunnen geven om in Denemarken op de post te doen! (*_*) (*_*) (*_*)

 5. Ik heb het niet gelezen over GERRIE sorry. Wens haar veel sterkte.Kan ook niet verder terug kijken bij je.

 6. Wat een prachtig breiwerk. Wat een toeval dat Lupineke naar Fano gaat om te breien. Heel veel plezier en hopen ergens nog te lezen hoe het daar was.
  Wat fijn dag Gerrie nog kan genieten van de kaarten. Berthi bedankt dat je ons op de hoogte houd.
  Je hebt zeker een leuke tandarts, die je graag bezoekt ?

 7. HA HA…AL IS DE TANDARTS NOG ZO LEUK..IK HOOP HEM DE KOMENDE TIJD NIET MEER TE ZIEN, al was het alleen al vanwege de nota’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *