Een bijzondere krant vandaag

Bij het openen van mijn mailbox vandaag werd ik al vroeg verrast met een felicitatiebericht van Eva Behrens. Tja, je vraagt je nu gelijk af waarvoor ik die felicitaties kreeg. Uiteraard kan ik je dat vertellen. Vandaag bestaat mijn blog precies acht jaar! Bijna niet te bevatten, want wat zijn die acht jaar snel voorbij gegaan. Maar ja, dat krijg je als je met allerlei leuke en boeiende projecten bezig bent.


Niet veel later vond ik op de ‘deurmat’ een speciale krant, bezorgd door Tineke. Je begrijpt dat mijn dag niet meer stuk kon!

In acht jaar tijd schreef ik 2928 berichten en werden er 55.025 reacties geplaatst! Heel veel dank aan al mijn lezers en zonder jullie kan mijn blog niet bestaan!

36 gedachten over “Een bijzondere krant vandaag

 1. Gefeliciteerd alweer 8 jaar niet te geloven.
  We kunnen niet meer zonder jou.
  Groetjes Elza.

 2. Van harte gefeliciteerd met 8 jaar weblog!
  Ongelofelijk veel energie heb je er al die jaren in gestoken.
  En je blog blijft de spil van alle textielminnende internetters M/V.
  Nog vele jaren!

 3. Wat enorm knap dat je dit zo lang volhoud.
  Hartelijk gefeliciteerd.

 4. Gefeliciteerd !!!
  En dat is voor heel wat lezers 8 jaar GENIETEN geweest.
  Dankjewel Berthi voor al die interessante logjes !

 5. 20 Augustus …..Wat een dag !! Hartelijk Gefeliciteerd

  en dat we er nog maar lang van blijven genieten !!

 6. Heb je wel gezien dat het artikel staat op de bladzijde van het wereldnieuws en dat is het ook.
  Ik wens je nog vele blogjaren toe.

 7. Heel Hartelijk Gefeliciteerd ,wat een lange tijd alweer en nog steeds geniet ik van je blogjes en met mij vele anderen.
  Nog vele jaren erbij.
  Groetjes Lia

 8. ***********P*R*O*F*I*C*I*A*T***********
  Al 8 jaar je blog !!!!
  Wat een tijd !!!
  En wat veel onderwerpen heb je gehad !!
  We wensen je nog veel blogplezier !!!

  ***********P*R*O*F*I*C*I*A*T***********

 9. Lieve Berthi, van harte gefeliciteerd met het behalen van je 8ste weblogjaar. je start heb ik niet meegemaakt maar de andere jaren gelden dubbel. Wat genieten we van je onderwerpen. Daarbuiten weet ik uit de reacties van sommige mensen hoe laat ze uit bed zijn of hoe laat ze erin gaan. Ik noem geen namen want dat hoort niet zo. Dat deze dame van amaryllissen houdt is een andere verhaal. Dat je ondertussen ook veel “peetkinderen”hebt gekregen besef je waarschijnlijk niet. Op de beurzen spraken de mensen ons aan met “Ben jij Hilda van Berthi”. Ik zou echt niet de enige zijn maar ik vind het een hele eer om zo genoemd te worden. Fijne dag nog en we nemen er vanavond er 1 op.

 10. dat wordt een bijzondere 8ste verjaardag voor jou , Heel veel dank voor alle mooie verhalen en ga genieten van alle reacties Je hebt het verdiend, Basje

 11. Ik volg je blog ook al wat langer en met veel plezier en interesse. Gefeliciteerd met de 8 jaar!

 12. Goeden morgen Berthi

  Wat een mooie dag voor je , Natuurlijk van harte mijn felicitatie !
  Het was laatst al even ter sprake geweest .
  Daarom mijn grote wens je te mogen ontmoeten , en dat is gebeurd
  De datum van vandaag is voor mij omgeven met veel persoonlijke herinneringen in deze jaren .
  Ik mocht ervaren dat je mij in moeilijke tijden enorm hebt gesteund
  Het was voor mij en is het nog een vreugde te mogen mee babbelen
  Voor mij is er zoveel veranderd en beleef ik alleen maar veel genoegen elke dag even bij je binnen te gaan en natuurlijk altijd weer erg nieuwsgierig naar het onderwerp
  Ik bewonder je dat je werkelijk veel tijd geeft aan je mooie blog
  De zeer gevarieerde onderwerpen maken dat het nooit saai is
  Ik wens je toe dat je met vreugde op deze voet mag verder gaan nog menig menig jaar !
  De krant op je deurmat ziet er prachtig uit .
  Bijzonder nieuws om zuinig te bewaren en nog vaak te lezen
  Geniet van deze dag . Ik ga er straks een heerlijk geurig kopje koffie op drinken .

 13. Van harte gefeliciteerd met je 8ste ‘blogverjaardag’.
  Jouw handwerk en textiel interesse omvat de volle breedte.
  En heel Nederland van Zuid tot Noord.
  Je kwam zelfs naar Verhildersum in Leens dit jaar, waar ik je ontmoette.
  Dit voorjaar werd mijn ‘Beatrix merklap’ geplaatst en dank zij jouw agenda ging ik vorige week naar Textielleeft in Drenthe.
  Textiel leeft inderdaad en daar ben ik heel blij mee.
  Lang leve jouw weblog Berthi!
  Kortom: ik geniet dagelijks van jouw weblog!

 14. Van harte gefeliciteerd met de 8 blogjaren!!!
  Lees nog maar een heel klein deel daarvan je verhalen met voor elk wat wils in textielNederland,en geniet steeds weer en leer er ook weer veel bij.
  Een hele gezellige genietdag vandaag!
  groetjes,Truus uit Drenthe

 15. Lieve Berthi Van Harte Gefeliciteerd. En nog vele jaren lees plezier voor ons.
  Al lees ik niet iedere dag. Maar loop altijd nog alles na als ik langs kom!!

 16. Van harte gefeliciteerd. Je weet altijd de discussie aan te wakkeren en je blogs zijn stevig onderbouwd en goed gedocumenteerd. Knap hoor omdat 8 jaar te doen.
  Ik heb een foto (overigens niet zo’n heel goede want het materiaal zit nog in de ongeopende verpakking) van de geboortelap van Prinses Amalia die je bij de Libelle kon kopen op m’n blog gezet. http://rafelsenrozen.blogspot.nl

 17. Berthi,van harte gefeliciteerd.Wens je een heel fyn textiel jaar toe. Hannie.

 18. Van harte gefeliciteerd! En ga vooral door….. je blog is vaak een ijkpunt in mijn dag………het is leuk om zoveel over textiel te lezen en geïnspireerd te raken. Hartelijke groet uit Earnewâld, Marianne

 19. Elke dag vroeg of laat is het genieten van je blog met informatie over textiel,
  tentoonstellingen enz. Van harte gefeliciteerd met deze 8 jaar bloggen en op naar de 3000e blog. Dat zal je wel lukken. Wijni

 20. Lieve Berthi,
  Van harte gefeliciteerd met de achtste verjaardag van je blog. Al vele jaren volg ik je als ‘stille lezer’, maar zo’n verjaardag is wel een reden om even uit de groep stille lezers naar voren te treden en je te laten weten dat ik steeds weer genoegen beleef aan het lezen van je blog en het bekijken van de foto’s die je erbij plaatst. Ik vind het geweldig dat jij onverdroten doorgaat om mensen die geïnteresseerd zijn in textiel in de ruimste zin van het woord, telkens weer te inspireren met je teksten en foto’s. Bedankt voor alle inspiratie en informatie tot nu toe en op naar de volgende mijlpaal 🙂

 21. Aan de datum had ik niet meer gedacht. Gelukkig werd je toch niet vergeten.
  Tineke heeft ons al eerder doen verbazen. Mooi deze krant bij je ontbijt.
  8 jaar……petje af en een dikke proficiat!!!!!

  @Hilda ☺☺☺

 22. Dank je wel voor alle lieve en mooie woorden. Ik ben er stil van! Maar toch wil ik nogmaals zeggen dat ik niet zonder mijn lezers kan. Jullie inbreng is onmisbaar voor mij!! Met z’n allen maken we er iets moois van!

 23. Berthi: van harte gefeliciteerd met deze verjaardag van je blog. Als trouwe lezer wil ik je bedanken voor al die mooie verhalen die je ons dagelijks geeft. Maar zoals je zegt, zonder de trouwe lezers en reageerders zou het niet zo geworden zijn zoals het nu is. Daarom: ook alle (trouwe) reageerders: dank voor jullie bijdrage!!

 24. Je bent wel een volhouder, hè?
  En dan vier je het ook nog heel braaf met een kopje thee en een bolus er naast!
  Voor champagne moet je het nog minstens twee jaar doorzetten, denk ik ??
  Maar dat gaat vast wel lukken……..Dank voor al die jaren!

 25. @Josefien, als ik tien blogjaren haal, moet ik in het midden van het land een reünie organiseren… met champagne!:-)

 26. Berthi van harte gefeliciteerd met 8 jaar textielinformatie verspreiden via je blog. Ik geniet er al 5 jaar van mee.

 27. Berthe, 8 jaar bloggen verdient zeker extra aandacht. Al enkele jaren lees ik je blog en ik vraag me vaak af hoe je het volhoudt om steeds een textiel-item in de aandacht te brengen. Ik heb al veel geleerd uit je berichten en dank zij de info die je geeft ben ik al meer dan eens de grens overgestoken om een boeiende tentoonstelling te bezoeken.
  Van harte gefeliciteerd met deze verjaardag en ga zo maar verder !
  Lieve groet.

 28. Beetje late reactie; ik lees niet dagelijks. Daarom niet minder gefeliciteerd; van harte, met deze mijlpaal!

 29. Wie zei ook alweer dat ze liever achter de camera werkte dan voor de camera poseerde???? Berthi je staat er prachtig op… Maar je bent ook een pracht mens!

 30. @Mieke, ((*_*)

  Mieke, ik heb gisteren een ontzettend gezellige dag gehad bij je. Verslag volgt volgende week op mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *