Textielpost op TV Limburg


Twee jaar geleden stond in Dagblad De Limburger een artikel te lezen over mijn project Textielpost. En mooie krantenknipsels worden bewaard, blijkt maar weer. In mijn mailbox kwam vorige week een berichtje van Wim Cremers van TV Limburg. Wim had het bewuste artikel uit zijn knipselmap gehaald en vroeg zich af hoe het stond met de textielkaarten. Het zou een mooi item zijn voor het programma ‘Aon de Geng’ dat gepresenteerd wordt door de Maastrichtse volkszanger Frans Theunisz. Voor de opnames die vanmorgen waren, zocht ik een mooie locatie uit: Museum de Kantfabriek.De uitzending zal ergens in september zijn.


Het textielkaartje van presentator Frans Theunisz en cameraman Shem is onderweg.

14 gedachten over “Textielpost op TV Limburg

 1. Leuk Berthi-we horen wel wanneer de uitzending is!!!
  Dit is zeker een hele belevenis geweest om zo’n uitzending te maken?
  gezellige avond.
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. Heel erg leuk Berthi, hoop dat je nieuwe textielkaarten toegestuurd krijgt van kijkers!

 3. Dat is een leuk vervolg op al je ontvangen en gestuurde kaarten
  Bij mij bekruipt weer even de ergenis dat Ziggo Limburg van de TV heeft gehaald
  Wellicht weet je voor ons wel een weg te vinden .
  Ik zie een tafel vol met kaarten . We wachten af en ik vind mijzelf een geduldig mens
  Ben ook benieuwd of dit idee nog andere mensen zal aanspreken om er ook aan te beginnen . Ook mooi dat jezelf de locatie hebt gekozen
  Bedankt dat we al even achter de schermen mochten kijken .

 4. @Truus uit Drenthe, t.z.t. zal ik hier een link plaatsen. Het was erg gezellig vanmorgen in Museum de Kantfabriek!

  @Maaike W, ik laat me verrassen!

  @Gerrie, ik had zoveel leuke verhalen over de textielkaarten die ik wilde vertellen, maar ja, daar was dus geen tijd voor. Er zal nog behoorlijk gesneden worden en dan ben ik wel benieuwd wat er overblijft.
  We wachten geduldig af…. en zoals je weet heb ik genoeg geduld!:-)

  Een blik achter de schermen is altijd leuk. Daar kijk ik zelf ook altijd graag naar!

 5. Geweldig !! je boek ligt toch ook wel op een prominent plekje ?? of is dat voor de volgende uitzending ?
  Die mannen hadden er ook plezier in zie ik wel.

 6. dat was een heel feestelijke bijeenkomst daar in de kantfabriek Het straalt van de mannen en Berthi af.

 7. Jammer dat het niet op de landelijke t.v. komt.
  Er zijn div. programma’s waar het prima in zou passen.
  Al even gekeken op “Uitzending gemist” tv Limburg
  daar zullen wij het zeker kunnen zien.
  Wij lezen wel als de uitzending er komt.
  De locatie is prachtig en de stemming was erg goed.
  Jammer dat het altijd zo snel moet, je kunt er wel uren over vertellen.

 8. Hoe kan ik textielpost sturen? Is er een adres?
  Met vriendelijke groet,
  Renee

 9. Het lijkt me reuze gezellig geweest te zijn met die twee vrolijke heren.
  Je begint al een echte BL-er te worden.En dan te bedenken dat je een aantal jaren geleden niet eens op de foto wilde ;-P

 10. Berthi,wat een enig idee die uitzending.Hoewel ik je aleens ontdekt heb ,is het voor degenen die ver weg wonen best aardig je eens in levende lyve te zien op je blog……. Veel succes, Hannie Gamlieli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *