Textielpost – Noord-Korea II

Noord-Korea is een land dat niet voor de hand ligt om te gaan bezoeken. Daarom vind ik het zo bijzonder dat ik textielkaarten uit dit continent heb mogen ontvangen voor het project Textielpost. Mieke Gorter bezocht vorig jaar Noord-Korea in verband met de 100ste geboortedag van Kim-IL-Sung en Lilian Kok verstuurde vanaf de Floriade een textielkaart. Zelf bezocht ik meerdere keren de Floriade en kwam telkens bij de stand van Noord-Korea om textielkaarten te kopen. De jongedame herkende mij op een gegeven moment, voor mij de gelegenheid om aan haar te vragen of ze vanuit Noord-Korea een textielkaart wilde sturen. Geen probleem, en zie hier de textielkaart met de mooie postzegels.


‘Wish your good health and your success in your work’


De jongedame die mij deze textielkaart stuurde zie je in dit logje. Zij draagt de prachtige lichte kleurrijke jurk (foto 3 en 4).

4 gedachten over “Textielpost – Noord-Korea II

 1. Zouden ze in N.Korea het gezegde “” Beloofd is Beloofd”” ook kennen ??
  Mooie aanwinst voor je verzameling met die postzegels.

 2. Ziet er beeldig uit. Leuk wanneer mensen je herkennen. Volg je web elke dag hoor. Maar het zitten gaat niet zo lang. Dus snellezen bij de meeste webloggen en daarna weer plat.

 3. Wat een mooie dame in een prachtige robe .
  Berthi je reist zo de hele wereld rond en wij mogen ook van je reisjes genieten .
  Je helpt de posterijen ook nog flink en hebben er gelukkig postbodes in je straat altijd wel wat te bezorgen . Wat een leuk succes , dat het nog maar een tijdje voort mag duren

 4. @Hilda, tjee zeg, ik hoopte toch eindelijk dat het beter met je zou gaan. Maar het herstel gaat zo te lezen traag. Ik hoop dat er snel verbetering optreed.

  @Gerrie, jaja, Textielpost gaat zeker nog een tijdje door. We genieten er met z’n allen van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *