De ‘rijdende’ pianist


De orgelman is verdwenen uit het straatbeeld van Venlo en heeft plaatsgemaakt voor de ‘rijdende’ pianist Marcel Kuipers. Deze muzikant kon je vorig jaar zes ochtenden per week horen spelen in de ontvangsthal van de Floriade. Samen met zijn neef en zanger Jacob Kuipers gaan ze nu deze zomer een ‘vleugeltour’ organiseren door verschillende Nederlandse en Duitse steden in de regio. Na een intense zoektocht vond Marcel een oude piano uit de 18e eeuw die hij gratis mocht afhalen. Na maanden bezig te zijn geweest met het opknappen van de piano kan dan eindelijk de tour van start gaan en kan het zo maar gebeuren dat je op een terrasje verrast wordt met een prachtig mini-pianoconcert door de gepassioneerde pianist Marcel Kuipers.

Wil je Marcel Kuipers eens horen spelen bekijk dan dit filmpje.

3 gedachten over “De ‘rijdende’ pianist

  1. Heerlijk muziekje, lekker rustig ,precies voor een ochtendje terras met mooi weer, midden in de bloemen, Fijne dag Basje

  2. Jaloersmakend, als iemand zo mooi piano kan spelen….die omgeving er bij …..en dan ook nog ┬┤Jessie┬┤. Al honderden keren gehoord, maar verveelt nooit. Echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *