Textielpost – Nijmeegse Vierdaagse


Ine: ‘De intocht (19-07-2013), een zonnige, warme, drukke dag. Natuurlijk zoek ik naar een link met textiel. Maar dat lijkt niet te lukken. Totdat mijn oog valt op deze pleister. Dat wordt mijn textielgroet naar jou Berthi, vanuit het warme Nijmegen.’

Schitterende textielkaart, Ine. Mijn gedachten gaan meteen terug naar 2010. Het jaar dat Peter en Thijmen de Nijmeegse Vierdaagse meeliepen. Ook toen was de laatste dag druk en warm zoals je in dit logje kunt zien. Ik was er niet bij, want ik zat met mijn voet die net uit het gips was waardoor ik niet goed kon lopen. Ook had ik toen net bedacht om het project Textielpost op te starten en kijk eens wat voor moois daar al allemaal uit voort is gekomen. Wie had dit drie jaar geleden kunnen bedenken. Ik niet, en textielpost blijft voorlopig nog doorgaan. Het is en blijft boeiend en een leerzaam project.

8 gedachten over “Textielpost – Nijmeegse Vierdaagse

 1. Leuk gevonden deze textielkaart uit Nijmegen.
  En wat een leuke armband heb je gekregen.Van welk materiaal is dit gemaakt?
  En bedankt voor je mooie kaart uit Staphorst-even druk met visite/logee deze week.Deze kaart had ik nog niet,dus gelijk bij de verzameling gedaan.
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. Ik hoop dat je nog vaak goeie ideen krijgt..maar liever geen gebroken voet daarvoor oplopen.. je krijgt zo ook zo wel !!

 3. Mijn petje af voor al deze lopers, hoe kun je met al die blaren nog doorlopen?
  De gladiolen waren weer prachtig om te zien .
  Deze textielkaart voegt ook weer wat toe aan de kaarten met Nederlandse tradities.

 4. Zit heerlijk in een koele kamer achter de computer even bij te komen.
  Net nog even bij het logje van 2010 gekeken, wat kun je er van genieten om alles nog eens na te lezen. Dat het al weer 3 jaar geleden is van je val van de fiets met grote gevolgen.
  Het is hier nu op de thermometer 32 graden en dat is wel erg warm.

 5. Het begrip textiel wordt zo wel een beetje opgerekt ☺
  Tja…..pleisters zijn toch ook van textiel…..dus deze zou naar Berthi gaan.
  Het was weer een geweldig feestje daar in Nijmegen maar wél een erg warm feestje!

  En weet je Berthi, ik héb er nog aan gedacht toen ik iemand zag binnenkomen die wel een beetje op Thijmen leek.

 6. Ook ik ben druk opzoek geweest in Nijmegen, maar deze originele oplossing kon ik niet bedenken. Ik ga naar Nepal in het najaar, wellicht kom ik daar een mooie textielkaart tegen.

 7. @Ine, dit wordt zo wel een heel bijzondere textielkaart.

  @Noor, wat bijzonder dat jij naar Nepal gaat en erg leuk dat jij je ogen wilt richten op een textielkaart. Ik waardeer dat enorm, maar je moet er nu ook weer niet té veel tijd instoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *