13 gedachten over “Onderweg

 1. Ik zie el een foto , maar vrees dat de havenkanten voor mij allemaal een beetje vol met kranen zijn zowel in Rotterdam als op de Maasvlakte, maar niettemin een heel sfeervol plaatje door het diefusse licht, Geniet van je dagje Basje

 2. Als ik dat zo bekijk,gok ik op het IJ bij Amsterdam.Maar voor hetzelfde is het Rotterdam,Vlissingen,Duinkerken,en ach vooruit Delfzijl (lol).Nee,dat zal het niet zijn,zo groot is het daar niet–hou het maar bij A’dam.
  Was vast lekker zo op de boot-heerlijk met dit weer.
  Hier ook heel veel bootjes/boten achter elkaar door de Vaart.
  zonnige dag!
  groetjes,Truus uit Drenthe

 3. Ja,weet wel,dat jij daar met de auto reed,maar nu een boottocht……
  Kan ook nog in Zeeland geweest zijn,deze foto,die brugleuning bij Vlissingen.
  We horen het wel,waar je geweest bent en er zal wel een heel verhaal aan vast zitten.
  Truus

 4. @Anita A, heel vreemd dat jij geen foto ziet terwijl ik toch gewoon een foto heb geplaatst. Ik hoop dat je inmiddels wel de foto kunt zien.

  @Basje en Truus uit Drenthe, wij reden met de auto over de Moerdijkbrug en snel maakte ik dit plaatje. Al met al een echt Hollands kiekje geworden, dat helaas niet zo scherp is al ik had gewild. Maar ja, wat wil je als je een foto maakt vanuit een snel rijdende auto!:-)

 5. Moest gelijk denken aan die “Waterlap”die in Goes hangt

  met het gedicht
  “Denkend aan Holland zie ik brede rivieren…traag door oneindig laagland gaan “”

 6. Betrthi, je maakt me nieuwsgierig. Waar was je naar onderweg? Niet naar Zeeland, want dan zou je vanuit jouw woonplaats niet over de Moerdijkbrug komen. Je volgende logje bracht nog geen uitkomst….. Toch heb je vast een reden gehad om deze foto op je blog te zetten. Een reden die met textiel te maken heeft, dat kan niet anders (toch…)?

 7. Mijn commentaar op onderweg is wat knap om uit een rijdende auto te fotograferen !
  En de ruiten van de auto waren zeker niet vuil .
  Wij zijn zo,n waterrijk landje , dan is het niet zo gemakkelijk de juiste plek te weten .
  Het is inmiddels bekend geworden , zover is iedereen weer tevreden
  Ik ga snel naar het merklapje en verder wachten we maar af .

 8. De vorige week kwam ik ook over de Moerdijkbrug met de trein. Helaaaaas was mijn accu van de toestel leeg. Volgende keer beter opletten. Het is zo’n prachtig gezicht. Deze foto is toch ook mooi, een beetje nostalgiche uitstraling..

  Groet, van Jantje

 9. @jantje Delger, je moet ontzettend snel zijn om uit een rijdende auto of trein een redelijke foto te kunnen maken!
  Het viel me op hoeveel treinen er over de Moerdijkbrug gaan. Het is een brug waar dagelijks ontelbaar veel verkeer overheen gaat.

 10. @ Berthi,
  Ja, dat klopt, je moet vlug zijn. Meestal anticipeer ik dan ook op zulke onderwerpen. En de fototoestel op een 1000ste van een seconde zetten. Of op het toestel het knopje op de sportfiguurtje zetten. (dat is hetzelfdde) Doe ik ook met foto’s waarin veel beweging is, zoals draaiende rokken tijdens folksdansfestival. http://www.sivofestival.nl/deelnemers.html (bij de Schoapendaansers, groepsfoto (de meneer in het midden met witte baardje was mijn biologileraar) ..
  Een paar jaar geleden had ik vanaf deze brug ook al eens foto’s gemaakt. Ik vind het iedere keer weer mooi.

  Groetjes van Jantje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *