12 gedachten over “MOBA (Mode Biënnale Arnhem) 2013

 1. Ha ha.. zo’n outfit heb je wel nodig wil je het op onze leeftijd uithouden op een tentoonstelling.
  Stevige stappers en steunkousen…(trek dan maar een pantalon aan)

 2. Ik zie die foto en denk dit ,tja welk verhaal zit hier achter. Zou het oude kousen zijn en de nieuwe worden nog niet vergoed. Misschien zijn de benen wat slanker geworden. Wat betreft de rok. Misschien warm weer en zij wil ook graag iets luchters aan of zou ze geen broek mogen dragen van haar geloof. Bedenk wel dat ook vele mensen tegenwoordig geen geld meer hebben om nieuwe schoenen te kopen. Het kan ook zijn dat ze net een huishouding bij iemand heeft gedaan dan trek je ook geen nette schoenen aan. Zouden we nog een antwoord krijgen van deze vrouw? ben bang van niet

 3. @Hilda, deze foto maakte vroeg in de ochtend op het station, maar heb uiteraard deze dame niet aangesproken. Ik vind het heerlijk dat deze dame waarschijnlijk altijd kleding draagt die zij prettig vindt en lak heeft aan de mode. Geweldig, vind ik dat. Je moet doen waar je jezelf prettig bij voelt, maar ondertussen levert het soms wel een prachtige foto op.

 4. Haar benen zitten vol met vocht , ze mag wel eens naar de dokter gaan
  Het elastische randje knelt ook te veel
  Misschien geen uitgaanschoenen , maar toch stevige stappers en daar zal ze zich wel bij voelen

 5. Berhi,prachtige foto en orginele opmerkingen. Enig, Hannie Gamlieli.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *