Textielpost – Yorkshire


Lilian Kok: ‘Rond slenterend in York, vonden we deze koninklijke hoed “textielerig” genoeg om hem aan je collectie toe te voegen. Textielgroeten uit Yorkshire, waar dit weekeind de “Knitting & Stitching Show” plaats vindt.’

Er zijn heel wat weken overheen gegaan voordat deze textielkaart bij mij op de deurmat viel. De reden voor de late bezorging lees je op de grote blauwe sticker die de Royal Mail heeft geplakt op de koninklijke hoed van Queen Elizabeth II! Weg hoed!

15 gedachten over “Textielpost – Yorkshire

 1. de Engelse post heeft natuurlijk geen weet van Berthi’s textielpost , wel lachen dat juist de Hoed waar het om gaat weggeplakt is !!

 2. Is het niet zo een makkelijk verwijderbare sticker, wel apart natuurlijk.

 3. @Jenny, neenee, ik laat de sticker mooi zitten. Het is een mooie toegevoegde waarde, namelijk een extra verhaal erbij en daar ben ik dol op!

 4. mooi verhaal we zagen de Queen bij de gold cup race (zonder gegokt) te hebben en ik had haar nog nooit zo uitbundig zien lachen, Maar ja als je paardje wint met een enorm bedrag dan heb je ook reden, Fijn weekend Basje

 5. Wat een klucht, de hoed is het belangrijkste aan deze kaart.
  Daar zit net de sticker over geplakt, jammer van de kaart maar leuk voor het verhaal.

 6. @Basje, ik heb de foto in de krant gezien en volgens mij de eerste keer zo ongeremd lachend!

  @Elma, ik vind het wel grappig dat juist op deze kaart de sticker zit geplakt!

  @Frouke, deze kaart springt eruit!

 7. Meestal kun je zo’n sticker verwijderen door een hete natte uitgeknepen washand in een diepvrieszak er een tijdje op te leggen, dan kun je hem weghalen, foto of scan maken, en weer terugplakken, kun je toch de hoed zien. Gisteren naar Aalten Countryfair geweest, vanwege het weer was her er niet erg druk, maar heerlijk , de exposanten en spinsters hadden tijd om alles uit te leggen waar ik naar vroeg en zo heb ik een paar dingen opgespoord die bij mijn manier van spinnen tegendraads werkten. Vandaag doe ik een “nog eens maar veel kleiner” ik ga naar Balloo herdersfair. Omdat ik er nog niet genoeg van had en dat lekker dichtbij is. Zowel Balloo als Aalten zijn morgen ook nog open.

 8. Wat een geweldige kaart met verhaal erbij! Ook op deze kaart staat ze er lachend op,wat vaak niet het geval is.Op de engelse zenders werd de uitbundig lachende queen vele malen getoond-ze waren er zeker zelf verbaasd over om haar zo te zien lachen.
  goed weekend
  groetjes,Truus uit Drenthe

 9. Sticker gewoon laten zitten.
  Als je op Google afbeeldingen zoekt naar Queen Elizabeth, vind je ergens halverwege een ongeveer zelfde plaatje. Dan heb je toch nog een indruk van de hoed.

 10. Basje…die Queen zit toch zeker niet op een paar ponden te wachten ? maar het zal de eer wel zijn !!

 11. @Mien B., absoluut! Verhalen doen de mens goed!

  @Reina, dank je voor de tip, maar ik heb toch besloten om de sticker te laten zitten, het geeft veel extra’s aan de kaart!

  Leuk dat je naar de Aalten Countryfair bent geweest, en vandaag dan nog naar Ballo herdersfair! Super dat al dit moois zo dicht bij je woonplaats plaats vindt! Dat is volop genieten!

  @Truus uit Drenthe, zelfs de Engelse tv-zender was dus verbaasd over haar uitbundige lach!

  @Bolletje, ik heb de afbeelding gevonden, en de sticker blijft zitten!

  @Saskia, (*_*) (*_*)(*_*)

  @Licia Huizer, het zal zeker om de eer gaan, maar extra geld in het laadje zal de Queen niet afslaan!:-)

 12. Je kunt het de postbode die de sticker moest plakken ook niet kwalijk nemen, ze is nu eenmaal een zeer geliefde koningin, en dan plak je geen sticker op haar gezicht. En onbedoeld geeft hij ons een mooi verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *