Borduurblad nr. 57


Omstreeks 6 augustus verschijnt nr. 57 van het Borduurblad. In dit nummer wordt aandacht besteed aan mijn nieuwe boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam. Op dit moment is Loes de Kleuver druk bezig om verschillende motieven, die afkomstig zijn van oude merklappen uit mijn collectie, op patroon te zetten. Daar blijft het niet bij, want Rielies Timmer – uitgever van het Borduurblad – laat een borduurpuzzel voor nr. 57 maken waarbij het accent op mijn nieuwe boek zal liggen. Hou dus nr. 57 in de gaten!

Op de afbeelding zie je nr. 55 van het Borduurblad.

9 gedachten over “Borduurblad nr. 57

 1. Wat leuk Berthi dat er zoveel aandacht is voor jouw boek!!!
  Het tijdschrift komt vanzelf op mijn deurmat-nou ja in mijn brievenbus-en ben zeer benieuwd.En wat een aandacht krijgt de merklap de laatste tijd–nog even wachten dus en geduld hebben.
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. Wat komt er weer veel moois ik zie veel leuke dingen om te maken de kleine kubussen voor baby,s , enig
  Ik moet nog een patroon hebben van een kubus combinatie, zal bij velen wel bekend zijn wat ik bedoel .
  Ik zag ook snel een prachtige tak met blauwe vlinders .
  Som moet ik mij beheersen om nog meer bladen te kopen , mijn huis is al zo overvol , overal stapeltjes .
  Som doe je zo maar een greep en jawel leuk om het terug te vinden .Het gaat ook over merklappen en dat leg ik hopelijk even goed apart voor later. . .
  Geen antieke lappen maar wel van lang geleden

 3. Fijn Berthi al die aandacht voor je boek, je moet aan de weg blijven timmeren hé.
  Fijne week en geniet van het mooie weer want……..het duurt maar even.

  Lieve groetjes van Marion

 4. @ Gerrie,
  Ja, al die stapeltjes, ik herken dat. Daarom heb ik bij de Ikea een pakje met opbouwdozen gekocht. Onderkant dichtgeplakt met brede inpak tape. Het is me een keer overkomen dat ik een doos vol met handwerktijdschriften oppakte, en tjoep, alles aan de onderkant er weer uit viel..
  Een etiketje op de rug plakken met welke boeken er inzitten. klaar.

  Groetjes van Jantje

 5. @ Jantje , fijn dat je met mij meedenkt

  Het probleem is echter dat er bijna geen vloerruimte over is om dozen te plaatsen
  Ik keerde terug naar de flat waar ik zolang gewoond had en die is nu gerenoveerd
  Soms vraag ik me af waar de ruimte van vroeger is gebleven .
  Een heel andere indeling en eerder had ik bovenkasten waar veel opgeborgen kon worden , dat kan niet meer . Ik moet voorzichtig zijn en liever niet meer klimmen om op hoogte spullen te pakken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *