Oneindig – Merkwaardig


De dag begon grijs, maar vroeg in de middag verscheen er plotsklaps veel kleur. De postbode bezorgde namens de Vereniging Liefhebbers Merklappen een dikke envelop die als een enorme plof op de deurmat viel. En wat zat er dan in die envelop… Niet alleen het nieuwe nummer van het magazine, maar ook een prachtige en kleurrijke agenda. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de vereniging ontvangen de leden deze attentie. Een ontzettend leuke verrassing! Zoals je wellicht al weet staat er een grote merklappenexpositie op het programma voor deze zomer die te zien zal zijn in het Historisch Museum de Bevelanden. Een absolute aanrader! Meer informatie kun je ook lezen op de site Merklap en uiteraard kun je op dit blog binnenkort ook het een en ander hierover lezen.

11 gedachten over “Oneindig – Merkwaardig

 1. ik kreeg hem vandaag ook op de mat……….ik vind het een super agenda…..ga hem niet gebruiken alleen maar in kijken………

 2. Wat een leuke verrassing hebben jullie gekregen voor het jubileum.
  Vandaag ook een cadeautje gehad van het Quiltersgilde voor hun jubileum–cdrom met patronen voor 4 quilts en een aparte handleiding erbij.
  Feest bij jullie en hier.
  Geniet deze avond
  groetjes,Truus uit Drenthe

 3. Geweldig ..ik was er heel de middag zoet mee…en natuurlijk gelijk aangemeld voor de ledendag op 28 sept. dan heb ik 2 vliegen in 1 klap, jouw lezing en de Streekdracht show…ga natuurlijk ook al eerder een dagje…..want met een variatie op de slagzin van de Boekhandel (Van Boeken krijg je nooit genoeg) zeggen we nu “” Borduren krijg je nooit genoeg”” WAT EEN FEEST !!

 4. Heb hem ook vanmiddag ontvangen, wat een verrassing, MOOI te mooi om te gebruiken, alleen maar in kijken, helemaal HAPPY wordt ik hier van. DANK je wel aan de samenstellers hiervan ( ze lezen dit vast wel hier ) Gr Loes

 5. Na een lange cursusdag kom ik thuis en wordt dan verrast door dit fantastische cadeau.
  Ik heb er haast geen woorden voor, zo mooi!

 6. Is hij niet geweldig? Ik was vanmorgen erg verrast toen ik hem in de brievenbus vond. Een geweldig cadeau!!!

 7. Heel leuk om zo onverwacht zo’n luxe cadeau te krijgen! Om heel veel in te bladeren en te kijken, een mooi plekje in de boekenkast naast de boeken van Berthi en Joke heeft het gekregen: eerste rij natuurlijk!

 8. Prachtig, wat een verrassing.
  Langs deze weg allen die dit mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedankt.

  Maaike heeft het plaatsje in de boekenkast er al voor bedacht.
  Het blijft een heerlijk blader en kijkboek.
  Er zal niet veel in geschreven worden.

 9. Vond het een een fraai kadootje. Echt een verrassing! Zal de vereniging wel een mailtje sturen. De textiel dag in Koog-Zaandijk was trouwens (v.d.Kostuum ver.) ook prima. Heb jij er misschien nog foto’s van? groeten anneke landeweer.

 10. @Anneke Landeweer-Vahrenkamp, ik kon jammer genoeg niet naar de zomerdag van de Kostuumverening. Er stond al een afspraak voor die dag. Helaas kan ik dan ook geen foto’s laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *