Textiel Festival Leiden 2015


Het duurt nog even, maar de data van het Textiel Festival 2015 zijn bekend. Van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 mei 2015 zal voor de vijfde keer het Textiel Festival georganiseerd worden, net als in 2010 ook weer in Leiden. Met een mooie mix van textielkunst door amateurs, professionals en studenten met veel eigentijds werk en stukken uit historische collecties zal wederom een prachtig programma worden samengesteld. Ook nu weer een internationale textielwedstrijd, met als thema Water – Land. Inzendtermijn: 1 oktober 2014.

1 gedachte op “Textiel Festival Leiden 2015

  1. Beste Bertthi, ik heb een aantal ansicht kaarten met klederdrachten en textielwerk. Als je interesse hebt, stuur me dan een mailtje, dan stuur ik het je toe,
    Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *