Inhuldigingsmerklap van Birgitte, Annie en Annemiek


Birgitte: ‘Hartelijk dank voor het plaatsen van het patroontje. Je ziet dat ik de pin uit de Telegraaf er op gepind heb. Prima plek om die te bewaren. Verder heb ik er een vlaggenrandje omheen gemaakt. De vlag ondersteboven kan natuurlijk niet, dus onderaan zit een gouden randje. Het monogram van WA vond ik zó leuk dat ik het ook een plekje op dit lapje gaf. Wel een beetje aangepast, omdat het anders niet zo duidelijk was, wat ik er mee bedoelde.’


AnnieL: ‘Wat een leuk initiatief en ik heb er met plezier aan gewerkt! Bij de groene cijfers heb ik aan 1 kant een goudkleurig stiksteekje gemaakt, vond ik net iets meer hebben. Wat zijn er al veel verschillende lapjes, he? En allemaal leuk!’


Bij De Handwerk Boetiek in de etalage pronkte ook al een prachtig inhuldigingsmerklapje!

Ook deze fraaie inhuldigingsmerklapjes zijn weer toegevoegd in de fotogalerie.

4 gedachten over “Inhuldigingsmerklap van Birgitte, Annie en Annemiek

 1. Wat een prachtig resultaat !
  Leuk om ze zo bij elkaar te zien .
  Ben heel erg benieuwd wat er nog meer komt .
  In stilte wordt er hard gewerkt . . . .
  Veel succes aan allen die nog bezig zijn !

 2. @Gerrie, in zo’n korte tijd zoveel mooie inhuldigingsmerklapjes, geweldig! Ook erg leuk dat veel borduursters hun eigen draai geven aan het ontwerp.

 3. Het geeft mij enorme vreugde dat een ieder er zijn eigen uitvoering van maakt.
  Zou Koning Willem-Alexander deze merklapjes ook zien?

 4. Wat leuk om weer deze variaties te zien van Elma’s inhuldigingsmerklapje.
  Kunnen we niet naar het informatiecentrum van het kon. huis een bericht sturen over dit leuke project?
  Ga ook weer een borduren,omdat ik de 1e weggegeven heb.
  gezellige avond.
  groetjes,Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *