Expo veldhoven 2013 I


Ik leg de laatste hand aan de inrichting van mijn tafel in Veldhoven waar ik vanaf morgen drie dagen sta op de Expo Veldhoven 2013 in Koningshof. Je bent elke dag welkom van 10.00 tot 17.00 uur en je kunt mij vinden in de DEMO-ruimte. Graag vertel ik je over mijn nieuwe boek ‘Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam’ en over mijn eerste publicatie en over het project Textielpost en nog veel meer.

8 gedachten over “Expo veldhoven 2013 I

 1. Dat zullen weer drukke dagen voor je worden .
  Berthi ik wens je heel veel succes !
  Ik denk dat je voor de thuisblijvers later wel laat weten hoe het allemaal verlopen is
  Hopelijk heb je nog gelegenheid om de tentoonstelling over te gaan .

 2. Fijne dagen !!!
  Veel succes en veel plezier !!!
  Groeten !!!

 3. Berthi, ik wilde je al mailen dat ik pas nu in de gelegenheid ben jouw schitterende boek over het Burgerweeshuis Amsterdam te lezen, lekker ’s avonds in bed. Wat heb jij hier een schitterend historisch verhaal van gemaakt. Ik kan iedereen die hier belangstelling voor heeft dit boek aanraden. Het patroon dat je er bij geeft ligt al met het linnen klaar om aan te beginnen, want mijn vingers jeuken na het zien van die borduursters die er al mee klaar zijn. Ik wens je heel veel succes op de beurs.

 4. Heel veel succes tijdens de tentoonstelling-heb je genoeg boeken bij je?
  Leuk dat jij je merklapje van WA ook daar hebt liggen.

  Jammer dat je de tentoonstelling in Gouda niet kunt bezoeken.
  Henk schrijft ook in het tijdschrift van het Quiltersgilde.Door hem ben ik anders naar de art quilts gaan kijken.Of ik ze ooit zal maken???

  fijne dagen in Veldhoven
  groetjes,Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *