Expo Veldhoven 2013


Vandaag is het een jaar geleden dat Colette Berends overleed. Zij liet prachtige wandkleden na waarvan circa 42 stuks te bewonderen zijn op de Expo Veldhoven 2013. Van 3 tot en met 5 mei ben je welkom van 10.00 tot 17.00 uur in Koningshof te Veldhoven.
Colette was een bijzondere vrouw die een bewogen leven heeft gehad. Zij werkte ook mee aan de documentaire I Am a Woman Now.


Dagelijks zal ik volgende week in Koningshof langs de mooie wandkleden van Colette lopen en ze bewonderen als ik op weg ben naar mijn eigen plekje in de DEMO-ruimte waar ik drie dagen sta met mijn nieuwe boek Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam. Je komt langs de DEMO-ruimte als je op weg bent naar het restaurant voor een kopje koffie of om een hapje te eten.

6 gedachten over “Expo Veldhoven 2013

 1. Wat een kleurenpracht !
  Ik kwam hier even langs om de computer af te sluiten .
  ik wil nog graag even de deur uit .
  Toch nieuwsgierig even om het hoekje kijken
  Ik kom op een ander tijdstip terug om alles beter te bestuderen
  Och ik zie dat kind met mama,s schoenen aan op hoge hakken . . ..
  Soms lukt het me niet om hier aan te keren en dan ben ik een erg geduldig mens .
  Maar er gaat wel veel tijd inzitten . Een mens blijft nieuwsgierig en af en toe denk ik computer afsluiten , kon dat maar met een ritssluiting . . .

  Berthi heeft ook een volle agenda , we kunnen niet meer zonder

 2. Berthi Veel succes in Veldhoven…in ieder geval weer veel te genieten daar .
  groeten van LICIA H

 3. Dit zijn kunstwerkjes en heeft niet veel meer met patchwork te maken.

  Wat zal het een feest zij als je daar elke dag langs mag lopen.
  Hopelijk dat weer veel mensen van je boek gaan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *