Kaartenrekken met textielkaarten


Tineke maakte twee foto’s van de kaartenrekken waar zij deze textielkaart uit Valldemosa kocht. Tineke: ‘Nu heb je misschien een idee hoeveel er in Spanje wel niet in omloop zijn en kun je afvinken welke je al hebt ontvangen.’

Erg leuk om deze kaartenrekken met de fleurige kaarten te zien en om je een idee te geven welke vergelijkbare kaarten ik al ontvangen heb voor het project Textielpost, geef ik je hier de links naar de logjes: De allereerste kaart van Greet van Duijn, Holland, Dordogne en Mallorca, Saint-Malo, Sicilië, Bretagne-Altea-Benidorm-Sevilla en Madrid, Villajoyosa, Andalusië en Valldemosa.

8 gedachten over “Kaartenrekken met textielkaarten

 1. Zo heb je ineens een heel rek met textielkaarten.
  Het is erg leuk om alle oude kaarten nog eens te bekijken en na te lezen.
  Heel gemakkelijk even op de link klikken en het is in beeld.

 2. Wat een kleur en fleur !
  Moeilijk om je keuze te maken
  Leuk dat we even kunnen meekijken en net doen of we ook op vakantie zijn
  Ik kan er best bij wegdromen . Vakantie zonder bagage te sjouwen
  Relaxen en volop genieten . . . . .
  En nog niet denken aan weer naar huis gaan ..

 3. Hi Hi ik zie die van mij er tussen staan. Nou dan hoef ik er geen meer te zoeken en te sturen.

  Het lijkt wel de standaard bij mij , toen ik stond te zoeken.Dan weet hoe ik heb staan zoeken. Groetjes José

 4. Ja, ook ik zie er bekende kaarten tussen, die in de kleine collectie van mijn moeder zaliger zitten. Deze kaarten-met rokjes zijn al heel lang te koop, maar het blijven charmante hebbedingetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *