Op stap met ‘De verrekijker’Op weg naar de Kunsthal in Rotterdam voor de expositie The Fashion World of Jean Paul Gaultier – From the Sidewalk to the Catwalk. De tentoonstelling markeert het 35-jarig bestaan van zijn modelijn en is tot stand gekomen dankzij een internationale samenwerking tussen het Montreal Museum of Fine Arts, Maison Jean Paul Gaultier in Parijs en de Kunsthal Rotterdam. In een wervelend tentoonstellingsontwerp komt de wereld van Gaultier tot leven. Ik heb genoten. Deze expositie is een absolute aanrader!


Ik raad je aan om niet in het weekend naar deze tentoonstelling te gaan. Ga als het even kan op een doordeweekse dag. Vandaag was het schrikbarend druk. Rond de klok van 16.00 uur stond er nog een lange rij bezoekers te wachten om naar binnen te mogen gaan.


Morgen zal ik een selectie maken uit de foto’s die ik heb genomen van de ontwerpen van Jean Paul Gaultier en op mijn blog laten zien.

4 gedachten over “Op stap met ‘De verrekijker’

 1. Goede Morgen Berthi
  Dit ziet er veelbelovend uit. Zeker niet in het weekend gaan jammer voor jullie die file. Zonde van jullie tijd. Maar het was mooi dus de moeite waard. Ik kom morgen terug.

  Lieve groetjes José

 2. Als ik het niet dacht ….dat is weer heet van de naald !! Zeker nachtwerk geworden !!
  Fijn dat je genoten hebt..ondanks kou en drukte !!

 3. Het was een geweldige dag.
  Wij hoefden niet in de rij te staan, dat was pas later op de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *