11 gedachten over “Treinen met het Boekenweekgeschenk

 1. In de trein lekker warm, maar voordat ik daar ben heb ik al heel wat ontbering doorstaan. Bij de bushalte, op het station in Winsum.
  Ruim een uur verder voordat ik in Groningen ben. Er staat hier een erg harde wind wat alles nog veel kouder maakt. Jammer maar helaas.

 2. Voor het eerst in jaren ´geen tijd´ …..jammer, volgend jaar een nieuwe poging!
  En Elma heeft helemaal gelijk, de wind loeit hier in´t Groningse….af en toe vrees ik afwaaiende dakpannen of omwaaiende bomen….brrr……

 3. En ik volg alles langs de zijlijn .
  Voor mij ook veel te koud en trein reisjes zitten er niet meer in .
  Ik volg de boeken besprekingen op TV . Alle bekende namen van de laatste tijd komen er langs en vertellen hun verhaal of over het ontstaan van hun verhaal
  Op Tv West kon ik even een kijkje nemen in mijn geliefde buurt en die heerlijke boeken zaak van Paagman . De winkel was bomvol met boeken vrienden en een bekend beeld van het signeren van de verkochte exemplaren door van Kooten

 4. Wel een boekenweekgeschenk maar geen tijd om te reizen: er moet gestudeerd worden!

 5. ]In den Haag is het bar en boos de wind huilt werkelijk om de flat dus geen trein en geen boek binnen blijven hier, Fijne reisjes alle maal Basje

 6. O, Berthi, wat zul je genieten in de Kunsthal. Even de kou trotseren voordat je daar binnen bent en dan………… Ik keek mijn ogen uit bij de prachtige inrichting van de tentoonstelling “The fashion world of Jean Paul Gaultier” en ik wil er zeker nog een keer terug. Ook de expositie “Pastoe” is niet te versmaden. Maar Gaultier spant de kroon! Ik heb zoveel foto’s genomen, daar komt vast nog wel eens een selectie op mijn blog………Maar eerst selecteren……….

 7. Ook ik blijf lekker binnen,het is mij veel te koud.Ben aan het borduren voor de letterbak en zit midden in het boek Pier en Oceaan van Oek de Jong.Een aanrader.Dus de dag kan voor mij niet stuk.Fijne zondag en voor de reizigers goede reis.Truus

 8. Ik heb wel een kaartje maar blijf ook binnen. Veel te koud. Super dat jij het waagt met die wind. Veel plezier Berthi, en drink maar lekker warme koffie of thee samen ergens gezellig. Veel plezier en geniet. Wij horen het wel hoe het was !! Liefs José

 9. En ik was naar Goes.
  En voor wat betreft die leuke cartoon: heb de “verderkijker al bijna uit 😉

 10. @elma, een goede keuze van je om lekker warm bij de kachel te blijven zitten met wellicht een handwerkje binnen handbereik en je nieuwe boek!

  @Francisca R., er zijn momenten dat we keuzes moeten maken.

  @Gerrie, dat is ook heerlijk genieten!

  @Maaike W, leer ze!

  @Basje, … en nog steeds staat er een harde koude wind!

  @Tineke, was jij gisteren ook op de tentoonstelling van Gaultier? Het was er zo ontzettend druk en ontzettend veel mensen liepen met een fotocamera rond! Vanavond maak ik een kleine selectie uit mijn genomen foto’s.

  @Truus, dat was een fijne zondag voor jou!

  @José, we zijn begonnen met koffie en thee!:-)

  @Ine, naar de merklappenexpositie in Goes? De verrekijker moet ik nog lezen!:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *