Even afwezig…

Vandaag precies een week geleden las je op dit blog dat ik weer op mijn vertrouwde stekkie achter de computer zat en beloofde ik je veel te laten zien en te schrijven over de Handwerkbeurs Zwolle. Hoe snel kan een vertouwde situatie plotsklaps veranderen. Vanaf dinsdag 19 februari ben ik hoofdzakelijk te vinden in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven voor ziekenbezoek, zowel overdag als ’s nachts. Hierdoor blijft er nauwelijks tijd over voor mijn blog of andere dingen. Deze week zal vanwege wederom veel ziekenhuisbezoeken het zeker nog niet lukken om veel tijd te besteden aan nieuwe berichtjes. Je houdt dit van mij te goed, want de dagen in Zwolle zijn onvergetelijk voor mij geworden met daarbij alle prachtige positieve reacties. Ook de reacties die ik de afgelopen week per mail ontving zijn super. Heel veel dank!

De boeken die per post verstuurd moesten worden heeft Peter de afgelopen week voor zijn rekening genomen. Helaas zijn er enkele boeken verstuurd die gesigneerd moesten worden door mij en wat ik ook met plezier had gedaan, maar Peter had de notitie signeren bij enkele namen over het hoofd gezien. Erg jammer. Nog niet alle boeken zijn verstuurd, maar dat komt deze week in orde. Ik ben ontzettend blij met alle belangstelling voor mijn nieuwe boek en positieve reacties. Dat doet me goed!

Het berichtje hierboven stond in de Stentor te lezen van zaterdag 16 februari 2013 en op dezelfde dag besteedde het Reformatorisch Dagblad aandacht aan mijn nieuwe boek.


Klik op de foto voor een vergroting. Het kan zijn dat je nog een keer moet klikken voor een leesbare versie.

32 gedachten over “Even afwezig…

 1. Wat leuk deze reacties in de kranten voor je boek-je hebt het dubbel en dwars verdiend hoor!
  Heel veel sterkte bij je ziekenbezoeken en ik hoop dat het niet iets ernstig is.
  hartelijke groetjes
  Truus uit Drenthe

 2. @CarlaM, wat een leuke foto’s zie ik net op je blog en je ongelooflijk mooie stukje over mijn boek:

  ‘… Zoals het kopen van het ongelooflijk bijzondere boek van Berthi Smith over merk- en stoplappen gemaakt door de weesmeisjes uit het Burgerweeshuis in Amsterdam (Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam). Op vrijdag was zelfs mevrouw Ruinemans er, die uit handen van Berthi het eerste exemplaar kreeg uitgereikt. Ik heb grote bewondering voor Berthi, voor haar grondigheid, perfectionisme en gedrevenheid om een mooi verhaal te vatten in een prachtig vormgegeven boek. Dit boek is een juweeltje, niet alleen voor de borduurders, maar voor iedereen die voor textiel en de historische achtergronden van textiel houdt. Wie het nu niet koopt, krijgt later spijt.’

 3. Hoi Berthi,

  Spijt me te lezen dat je het druk hebt met ziekenhuisbezoek etc.

  Ik heb je vanuit Cuba een textielkaart gestuurd met een dame en een
  oude naaimachine.
  Ik ben heel benieuwd of de kaart is aangekomen.

  Hoop gauw wat van je te horen.

  Gr. Ton

 4. Begon me inderdaad al wat zorgen te maken toen je even niet verscheen….niet onterecht blijkt nu. Waar je ook mee geconfronteerd wordt: sterkte ermee! Liefs Frouke

 5. Fijn dat je zo hebt genoten en dat er zoveel positieve reacties waren.
  Veel sterkte met je ziekenhuisbezoeken.

 6. O Berthi, wat verdrietig.
  Wat jammer dat je na je grote succes op de Handwerkbeurs niet lekker na hebt kunnen genieten, maar meteen geconfronteerd werd door ziekte en opname.
  Wat een extreme overgang.
  Ik wens jou en je gezin alle sterkte toe!!!

 7. Sterkte Berthi met alle ziekenhuisbezoeken. Ik hoop dat het niet te ernstig is en je er goed doorheen rolt. alleen jammer dat het zo snel na je beurs moest gebeuren. Ik wens je veel sterkte
  Je boek is anders geweldig,ik ben er erg blij mee.
  Sterkte en lieve groetjes

 8. Wat een verdriet, na zo’n succes op de beurs met het mooie boek, nu die ziekenhuisbezoeken. Ik wens jullie veel sterkte met een lieve groet.

 9. Allereerst ontzettend veel sterkte gewenst met alle zorg voor degene die jullie dierbaar zijn! Verder fantastisch dat je boek zo geweldig is ontvangen, een kroon op jullie werk Berthi! Lieve groetjes Lupineke

 10. Wat een verdriet na al deze drukke weken, hopelijk dat er beterschap is.
  Dat jullie kunnen gaan genieten van alle mooie herinneringen aan de uitgave van je merk en stoplappenboek .

 11. Sterkte. En wat fijn dat je boek zo goed ontvangen wordt. Dat moet jou ook sterken als je weer in het ziekenhuis zit. Sterkte.

 12. Vreugde en verdriet liggen soms dicht bij elkaar. Jammer dat je niet rustig kan nagenieten maar gelukkig heb je nu de tijd om zorgzaam aanwezig te zijn bij wie je nodig heeft.

 13. Oh, Berthi, wat zul je een spanning hebben, zieken bezoeken en begeleiden gaat niet in de koude kleren zitten. Ik wens je heel veel sterkte, en wat je boek betreft, het is prima aangekomen.

 14. Berthi, heel veel sterkte in deze dagen! Je boek is geweldig, ik geniet er van!

 15. Berthi, ik ben begonnen met je boek te lezen. Geweldig hoor, het leest lekker!
  Nogmaals veel sterkte.

 16. Wat verdrietig toch. Jammer dat je nu niet na kunt genieten van het grote succes van je boek. Sterkte voor jullie.

 17. Heel veel sterkte Berthi en we hopen weer snel van al je mooie verhalen te kunnen genieten.

  Lieve groetjes van Marion

 18. Je boek is vandaag ook in Frankrijk goed aangekomen. Bedankt.

  Ik wens je veel kracht voor de komende tijd.

 19. Berthi, ik heb je boek ontvangen en ben er erg blij mee.
  Heel veel sterkte voor jullie. Lieve groet,

 20. Heel veel sterkte Berthi en ik brand een kaarsje voor jullie.

 21. Hallo berthi
  Ik wens je heel veel sterkte en kracht om bij diegene te zijn die je nu hard nodig heeft.

 22. Hallo Berthi,
  Allereerst sterkte in de privésituatie.
  Daarnaast wil ik je, als je daar aan toe bent graag attenderen op deze website:
  http://www.caratexstamps.com
  Zelf heb ik ook zo´n verzameling. En deze website vind ik zo leuk, dat ik het wil delen.
  Hartelijke groet

 23. Heel veel sterkte gewenst met jullie dierbare.
  Je boek is met veel warmte ontvangen bij iedereen en het verhaal lééft

 24. Even nog iets i.v.m. je boek.
  Gisteravond bij Tussen Kunst en Kitsch werd aandacht besteed aan een aquarel (dacht ik) met een afbeelding uit het Burgerweeshuis. De meisjes aan tafel bij het gebed voor de maaltijd.
  Maar misschien heb jij deze uitzending ook gezien.

 25. @Ton Moest-Wolswijk, super, de textielkaart is vorige week aangekomen. Prachtig. Ik ben er erg blij mee. Dank je. Er komt een kaartje retour. Volgende week ga ik er een dag voorzitten om de Textielpost bij te werken. Zoveel prachtige textielkaarten zijn er gekomen! Op en top genieten!

  @Nolleke Muizelaar, wat een prachtige textielpostzegels zie ik op de website. Ik ben nog lang niet uitgekeken. Ik wil ook nog schitterende textielpostzegels laten zien op mijn blog. Er is zoveel moois waar we van kunnen en mogen genieten.

  @Ine, via uitzending gemist heb ik het programma gezien. Een prachtig schilderij van de burgerweesmeisjes dat ik nog niet kende. Wat een toeval dat er een dergelijk schilderij opduikt nu net mijn boek uit is gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *