Handwerkbeurs Zwolle 2013 I

Een aantal dagen is hier geen logje verschenen. Dat had een goede reden, ik was namelijk te druk met de Handwerkbeurs Zwolle. Nu ik weer vertrouwd op mijn eigen stekkie achter de computer zit, zal er deze week diverse berichtjes verschijnen over de Handwerkbeurs Zwolle. Vandaag begint de aftrap!


Op woensdagmiddag 13 februari begon ik samen met Peter de stand op te bouwen. Na enkele uurtjes stond alles op zijn plek, maar ik miste voor mijn gevoel een apart tafeltje voor het signeren van mijn boeken. Laat nu net op mijn denkmoment Joke van Jookies langskomen. In een mum van tijd was de tafel geregeld. De organisatie van de Handwerkbeurs Zwolle had namelijk geen tafels meer over, maar Joke zou de volgende dag wel een geschikte klaptafel meebrengen. En kijk eens naar de foto, een betere tafel had ik me toch niet voor kunnen stellen.
Het boek voor Joke werd dan ook extra mooi gesigneerd aan deze gedenkwaardige klaptafel!


Vanaf nu is de beursaanbieding van € 24,95 voor het boek voorbij. Het boek ‘Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam’ kost vanaf vandaag € 27,50 exclusief verzendkosten.

De beursdagen zijn onvergetelijk voor mij. Zoveel leuke en enthousiaste mensen heb ik gesproken. Veel bloglezers, bezoekers uit Amsterdam, toevallige passanten uit Nederland en België en uiteraard ook nieuwe gezichten. Het was overweldigend voor mij. Nu weet ik waar ik de afgelopen jaren zo hard voor heb gewerkt! In een vloek en zucht gooi ik de enorme berg werkuren over boord en geniet ik van alles wat er op dit moment voorbij komt.

Als laatste wil ik nog zeggen dat alle bestelde en betaalde boeken deze week nog op de post gaan!

29 gedachten over “Handwerkbeurs Zwolle 2013 I

 1. Wat fijn dat je hebt genoten. Ik heb je dan ook al stralend op een aantal foto’s in blogland voorbij zien komen.

 2. Na al dat harde werken en de drukke dagen op de handwerkbeurs mag je nu heerlijk
  nagenieten!
  Zweef je niet een beetje op een wolk?
  Je boek ziet er fantastisch uit.
  Dat wordt beslist kijk-en-leesplezier voor mij.

 3. fijn dat het zo goed is geweest voor je, dat heb je meer dan verdiend

 4. Berthi ik heb al lekker zitten lezen in je boek.Zo lief meegebracht door Lies. S’avonds al in mijn bus de schat.
  En door jou wat moois in geschreven. Dank je wel.
  Wat ben ik blij met blogland, Overal heerlijke foto’s zien verschijnen zo was ik er toch een beetje bij. En op de foto’s allemaal bekende gezien die ik jammerlijk heb moeten missen.
  Geniet jij nog maar lekker na. Van mij mag je nog lekker zweven, zo veel werk als jij hier aan besteed hebt en jou mannetje natuurlijk ook.Heerlijk om dit samen te doen super.

  Liefs José Tot ziens..

 5. Vrijdags in Zwolle was ook voor mij een fijne dag,al die leuke mensen weer te ontmoeten,maar jouw boek vond ik helemaal te gek,GEWELDIG.
  nogmaals gefeleciteerd en ga maar lekker nagenieten.

 6. Vergeet ik nog je stand ziet er prachtig uit, en Leuk Jookies hier weer te zien bij jou.
  Is ook zo’n lief iemand, ja wat fijn dat zij dit regelde voor jou.

 7. Jouw standje ziet er gezellig uit. Je hebt er zo lang na toe geleefd en het is nu al weer voorbij. Blijf nog maar een poosje in je roes hangen. Ik heb vele goede reacties gehoord over je boek. Ik zie wel wanneer het boek binnen komt.

 8. Het is een prachtig boek ben er al in begonnen zondagavond, kon het niet laten liggen. Wat een feest om daar zo te zitten in Zwolle je zult wel last van je vingers hebben en wat veel mensen.
  Nogmaals gefeliciteerd en groeten Elza.

 9. Dat nagenieten en zweven heb je meer dan verdiend met je boek!!!
  Het ziet er mooi uit,het leest prettig en ik geniet met volle teugen van je boek.
  Doe het rustig aan en GENIET!!!
  Hoop,dat je weinig boeken mee naar huis hebt hoeven nemen.
  Was erg leuk om je te ontmoeten.Ben alleen vergeten naar je ring te vragen-had je het al om?
  gezellige dag
  groetjes,Truus uit Drenthe

 10. Natuurlijk zit ik geduldig te wachten op het boek, maar ben wel super nieuwsgierig. Ik heb de laatste dagen nog wel aan je gedacht en ook overal al foto’s van jou en het boek gezien. Mooie stand had je daar. Geniet nog na van de dagen. Groetjes,

 11. Ook ik vond het erg leuk je een keer in levende lijve te ontmoeten. Je mag trots zijn op het resultaat van al die jaren werken. Op de foto van je stand zie ik nu pas dat ik ook mangeldoeken? had kunnen bewonderen. Eigenlijk is 1 dag op de beurs te kort om alles rustig te kunnen bekijken.
  Voor mij is zo’n dag op de beurs een heerlijk uitje: al die kleuren die er te zien zijn, al die ideeën die je weer aangereikt krijgt, en als je dat dan met je zusje en schoonzusje kunt beleven is het dubbel genieten.

 12. Het is een prachtig boek!!!
  Jullie hebben veel speurwerk gedaan. Ik ga nu zoeken of en welke overeenkomsten er zijn met mijn Burgerweeshuis lapje.
  Geniet nog maar van alle indrukken.

 13. Je hebt de rust nu echt wel verdient. Heerlijk nagenieten van alle lieve wensen en onmoetingen. Je hebt een prachtig boek geschreven en is al het werk en onderzoek zeker waard.Je hebt heel veel mensen blij gemaakt!

  Lieve groetjes van Marion

 14. Al die enthousiaste reacties…heerlijk toch?
  Geniet ervan Berthi,een kroon op al je werk!!
  lieve groet,MarianneD

 15. Je hebt het dubbel en dwars verdiend Berthi! Je hebt een mooi boek geschreven en wat een mooie stand! Het was fijn je weer even te zien.
  Je boek staat op m´n verjaardagslijst…

 16. en weet je wat me opvalt, Berthi: wat en leuke foto’s van je op je blog! (het went vast wel!) 😉

 17. Ik geniet al vanaf zaterdag van je boek. Hij is echt super!! Fijn dat je zelf ook zo genoten hebt op de beurs!

 18. Heb je boek in één adem uitgelezen. Het ziet er geweldig uit, zo verzorgd tot in alle details. Die subtiele rode accenten, zelfs de binding met rood garen! daar is goed over nagedacht. En als je in handwerken en geschiedenis bent geïnteresseerd dan is de inhoud helemaal top. Wat heerlijk dat er nog mensen zoals jij bestaan. Nogmaals hartelijk gefeliciteerd met de publicatie van je boek en geniet van alle complimenten.

 19. Beste Berthi
  Hartelijk Gefeliciteerd er mee
  Heb het boek vanochtend opntvangen en ga vanavond lekker in zitten neuzen.
  Succes ermee
  Annemieke van der Tol

 20. Tsjonge, tsjonge, wat word ik bedolven onder prachtige reacties! Ik word er helemaal stil van! Het doet me goed om te lezen dat jullie net zoveel genieten van het boek als ik al jaren geniet van de weesmeisjes, hun handwerk, hun geschiedenis etc. Inmiddels zijn de weesmeisjes een deel van mijn leven geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *