Handwerkbeurs 2013


De nieuwe flyer van de Handwerkbeurs Zwolle is er en vandaag viel het fraaie beursmagazine op de deurmat. We kunnen ons verheugen op een zeer ruim aanbod aan alles op handwerkgebied, een scala aan activiteiten en natuurlijk leuke ontmoetingen. Kortom, het beloven wederom heel gezellige beursdagen te worden waarbij ikzelf vier dagen zal vertoeven in stand 45a.


11 gedachten over “Handwerkbeurs 2013

 1. veel plezier met de stand op de beurs, en alsnog een mooiverjaarsvers voor de zoon, Basje

 2. Zwolle zet je schrap “Wij komen er aan” Dit jaar als extra trekpleister het
  MERKLAPPENBOEK van Berthi. Jaren hebben wij meegeleefd en nu is de tijd dat na het uitzoeken, schrijven enz. de tijd komt van het uitpakken van de dozen met boeken.
  O wat zijn we benieuwd, nog even geduld.

 3. Wat een binnenkomer. Je kunt niet klagen over aandacht. Ik hoor uit verschillende kanten dat het boek een topper wordt. Velen gaan met meerder boeken uit Zwolle vertrekken. Ik laat het mooi bezorgen door de postbode. Zo houden wij hen ook nog aan het werk. We moeten nog even geduld hebben maar dan komt hij. Lijkt Sinterklaas wel.

 4. @Hilda, ik ben blij met alle aandacht die het boek krijgt!!! Omdat ik het boek in eigen beheer uitgeef, moet ik zelf mijn best doen om het boek naar buiten te brengen. En tot nu toe is iedereen erg enthousiast.Echt te gek!!!

  Voor mij zijn het nog spannende dagen, want hoe ziet het boek er uiteindelijk uit… Ik zal ook nog enig geduld moeten hebben!

 5. Dat boek wordt gewoon goed!
  Ik weet nog steeds niet of ik naar Zwolle ga dit jaar, dat hangt o.a. af van de NS. Stel je voor er valt een vlokje of het vriest een graadje….

 6. Geen zorgen Berthi, je boek wordt vast een topper!
  Gezellig om elkaar weer te zien in Zwolle!
  Hartelijke groet Marianne

 7. Door alle aandacht die jij aan je boek hebt besteed en de aandacht die het nu krijgt,komt het helemaal goed.
  Kan bijna niet wachten tot ik het in m’n handen heb!
  gezellig weekend
  groetjes,Truus uit Drenthe
  ps moeten we de Nos nog uitnodigen???(lol)

 8. Mond tot mond reclame werkt ook heel goed.
  Tot ziens in Zwolle. Ik ga foto’s maken voor mijn blog, lijkt me zo leuk.
  Groet Margriet

 9. Om even te reageren op de uitspraak van Mieke “Er kan wel een vlokje sneeuw vallen” en dan is de NS van slag.
  Twee sneeuwvlokken kwamen elkaar tegen.
  Waar gij jij heen. Naar Oostenrijk.plezier maken.
  De andere zegt . Ik ga naar Holland, paniek zaaien.
  Dit las ik ergens deze week.

 10. @MarianneD, tot in Zwolle! Erg leuk!

  @Truus uit Drenthe, (*_*)(*_*)(*_*)

  @Margriet, mond op mond reclame is heel erg belangrijk, misschien wel de belangrijkste!

  @Elma, oooooooooo, ik lig in een deuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *