Wat gaan we doen? 4x handwerken


Vandaag een leuk artikel van Els de Baan over breien en borduren in dagblad Trouw. In dit verhaal noemt Els mijn website en mijn blog met daarbij de aankondiging van de komende Handwerkbeurs Zwolle waar mijn nieuwe boek ten doop gehouden zal worden!

Klik op de foto voor een vergroting. Het kan zijn dat je nog een keer moet klikken om een leesbare versie te krijgen.

12 gedachten over “Wat gaan we doen? 4x handwerken

 1. Een mooi artikel en fijn dat er gratis reclame voor je boek inzit. Het is een hele eer om apart vermeld te worden (‘een baken’). Je hebt het zeker verdiend!

 2. Leuk artikel in de krant.Vooral het stukje over 50+!!!!
  Leuk om zo reclame voor je boek te krijgen.
  Heb je een leuke dag gehad in Nijkerk?
  gezellige zondag
  groetjes,Truus uit Drenthe

 3. Als abonnee van Trouw had ik het al gelezen! Leuk, zo’n reclame voor je boek.
  Overigens ook goed om reclame te maken voor Trouw: de krant was al OK maar de weekendbijlagen, waarin deze artikelen staan zijn echt fantastisch, daar kijk ik iedere week naar uit en ze worden van A tot Z gelezen!

 4. Handwerken is hip……dat wisten wij al 😉
  Berthi’s blog als een baken……ook dat wisten we al.
  Daarom is het hier af en toe ook zo druk, we komen allemaal even binnenwippen om bij te babbelen.
  En dan af en toe in het echt zoals gisteren in Nijkerk en over een paar weken in Zwolle. Dat zijn de krenten in de pap, de kersen op de taart ☺☺☺

  Leuk verhaal…vooral die term durf-het-zelver!

 5. @Truus uit Drenthe, zoals altijd was het wederom gezellig. Jammer dat er veel leden ’s ochtends moesten afzeggen door de weersvoorspellingen of door ziekte. De bezoekers gingen gistermiddag allemaal vroeg naar huis vanwege de sneeuw.

  @Josefien, leuk dat je het artikel al had gezien!

  @Ine, wat een lof allemaal! Ik word er stil van!
  Ik hoop dat mijn nieuwe boek straks met veel plezier wordt gelezen!

 6. Het artikel ligt hier in levende lijve “Trouw” zelf (toevallig) voor me.
  Wat ontzettend leuk dat er zo’n reclame wordt gemaakt voor je boek.
  Dit artikel gaat in mijn plakboek van belangrijke zaken!!!
  Zonde dat ik niet in Nijkerk kon zijn door ziekte (ja dat kan ik sinds meer dan 10 jaar ook eens) maar op 15 februari ben ik in Zwolle met een heel leuk gezelschap.

 7. @Jeanny, aan Erica vroeg ik waar je was, want ik miste je. Van haar hoorde ik dat je vrijdag ziek was geworden. Echt balen en vervelend voor je! Hopelijk knap je snel op zodat ik jullie allemaal in Zwolle zie!

  @Saskia, het is afwachten! Ik vind sowieso alle positieve en ontzettend leuke reacties op mijn nieuwe boek al overweldigend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *