Textielpost – Le Puy-en-Velay


Marijtje Ceelen: ‘Nu een echte textielkaart uit het midden van Frankrijk. Er waren niet veel kantkloswinkeltjes. Je wilt er natuurlijk één met postzegel. Ik stuur je ook nog wat foto’s. Kijk maar wat je er mee doet. Er zaten voor de winkeltjes dames te kantklossen. Rondom de Bedevaart kathedraal in Le Puy-en-Velay. Wij blijven nog wel de hele maand juni in Frankrijk.’

Hieronder twee foto’s van Didier Barry Le Puy-en Velay die Marijtje stuurde.


2 gedachten over “Textielpost – Le Puy-en-Velay

  1. Wat leuk om wat over Le Puy te lezen. Ben er zelf jaren geleden geweest. Onze dochter die nu 25 is was toen nog eenklein meisje. Zij was vooral onder de indruk van het beeld van Maria met het kindje “Jezum” boven op de berg. Wij hebben toen een bezoek aan de kantschool http://www.ladentelledupuy.com/index_uk.php gebracht. Dat was ontzettend leuk om te bezoeken en voor mij een hoogtepunt. Misschien een tip voor degene die bezig zijn een vakantie te plannen.
    Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *