Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam I


De achterkant van het boek.

Wat een mooie en positieve reacties op mijn vorige log! En dan heb ik het nog niet gehad over de hoeveelheid mails die ik heb ontvangen. Geweldig, heel veel dank hiervoor! Het doet me goed om te lezen dat jullie enthousiast zijn, want ik kan je zeggen dat het een megaklus is geweest om dit boek te schrijven. Terug naar de mails. Zoals je gemerkt hebt, heb ik nog geen tijd gehad om de mails te beantwoorden. Dat ga ik de komende week doen. De afgelopen dagen zijn we ontzettend druk geweest met de allerlaatste correcties. Morgen gaat de tekst naar Tienstuks die het drukwerk op zich gaat nemen. Maar voor het zover is komt er eerst nog een proefdruk. Vanaf morgen heb ik het dus een paar dagen iets rustiger zodat ik tijd heb om de mails te beantwoorden. Je krijgt dus snel antwoord van mij.

7 gedachten over “Merk- en stoplappen uit het Burgerweeshuis Amsterdam I

 1. Als wij een boek in de winkel kopen ( of bestellen ) hebben wij geen idee wat voor een werk hier achter zit.
  Dit boek hebben wij al een hel tijd gevolgd via de groeimeter.
  Als het dan ook nog een boek is wat historisch verantwoord moet zijn is het extra moeilijk.
  Nog 38 dagen te gaan en dan is de dag dat de verkoop begint.
  Fijn dat je al zo veel reacties hebt.

 2. Veel sterkte. Mijn man is een boek over antieke speelkaarten aan het schrijven, dus ik heb enig idee van de hoeveelheid werk.

 3. We genieten alvast voor Berthi, door alle mooie foto’s van het boek die je laat zien!

 4. Sterkte Berthi met alle drukte rondom het uitgeven van je boek.
  Heb het ook een keer meegemaakt,toen mijn man een boekje schreef,dus begrijp hoe jij je moet voelen.
  En dan straks het wegvallen van de ‘druk’ die er toch is.
  Heel veel succes met je boek,en ik wacht wel op je mail.
  gezellige dag
  groetjes,Truus uit Drenthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *