Digitale nieuwjaarskaart


Vooruit, nog één kerst- nieuwjaarskaart. De kaart van Tineke kwam binnen via de digitale weg. Tineke: ‘De kaart is een beetje van mezelf, een beetje van internet, creatief door elkaar geschud… Er kwam geen steekje of lapje stof aan te pas.’

Ik ontdek twee projecten in de afbeelding: de zoektocht naar de Friese merklap 1786 en Textielpost, let op de poststempel van 23-12-2012. Leuk gedaan!

5 gedachten over “Digitale nieuwjaarskaart

 1. Hallo Berthi,
  Ik herkende meteen de Friese merklap ! Dat krijg als je hem zelf geborduurd hebt en ook nog met dezelfde kleuren Dmc zo te zien. Mooie kaart, leuk idee om het zo te doen.
  Ik wens jou en je familie een gelukkig en gezond 2013.
  Groet Margriet

 2. Via die “besmettelijke web-log”” kwam ik bij Tineke terecht.
  Wat een mooie tentoonstelling is die Nordic Art…en wat een leuke kaart heeft ze voor je gemaakt.
  Zo willen we allemaal wel “besmet”worden.

 3. Wat een leuk idee om op deze manier je kerstkaarten te maken.
  Berthi begin 2013 wordt voor huize Smith heel bijzonder.
  Het “merklappenboek” komt eraan. Na het verschijnen kan de verzendafdeling aan het werk. En dan maar genieten van alle reacties.
  Voor jullie een heel gezond en gelukkig nieuwjaar.

 4. @Margriet, aan deze merklap kleeft inmiddels zo’n bijzonder verhaal dat we hem gewoon niet meer kunnen vergeten.

  @Licia Huizer, prachtig die schilderijen die Tineke op haar blog laat zien. Het is de moeite waard om naar het Groninger Museum te gaan.

  @Elma, tja, tien jaar na mijn eerste publicatie komt dan eindelijk het merklappenboek uit! Dat is toch een feestje waard! Deze week komt veel informatie over het merklappenboek en de presentatie hiervan op mijn blog te staan.

 5. Mooie kaart en mooi op tijd. Ik ben er achtergekomen dat post nl. er dit jaar een potje van maakt en overweeg nu om volgend jaar alleen digitale kaarten te sturen. Maar of die zo mooi worden als die van Tineke betwijfel ik!

  Fijne jaarwisseling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *